reklama

Wózki

reklama
Iwon wiesz dlaczego chyba nie kupię tego Mutsy???
On jest super ale przeszkadza mi że to miejsce dla noworodka wygląda praktycznie jak spacerówka ale rozłożona na płasko:baffled: I jakby to była zima maluszek byłby opatulony kombinezonem plus pewnie kołderką a latem musiałoby lezec takie biedne, przypięte pasami:szok:
Niby można wsadzic taki śpiworek tam ale dla mnie to wciąż jakieś mało wiarygodne:sorry2:

Chociaż koła też mi sie podobaja:tak: Ale ja tak naprawdę nie potrzebuję dużych bo u nas nigdy śniegu nie ma, po lasach, plażach raczej też nim nie będę jeździc:-)

Mówię Wam jaki ja mam zgryz:baffled::baffled::baffled::baffled:

dziewczyny a co sądzicie o ballerinie? sama nie wiem już..wybór wózka okropnie mnie przytłacza- za duży jest wybór i człowiek głupieje

jeżeli chodzi o Mutsy to mieli go moi znajomi i podpytałam ich ostatnio o opinię. No i ... szczerze mówiąc myślałam, że będą wychwalać go pod niebiosa bo to straszni gadżeciarze są. No i faktycznie - bardzo chwalili go od designerskiej strony ale od funkcjonalnej już niestety nie. Składa się podobno fatalnie - jest po złożeniu duży, natomiast sam wózek jest malutki - do gondoli mała przestała się mieścić jak miała 3 m-ce a spacerówka bardzo wąziutka. Do tego jeszcze koszyk pod wózkiem pozwala na schowanie wyłącznie.. futrzaka albo dziecięcego sweterka i nic poza tym. Także.. jeżeli chodzi o wygląd to SUPER a funkcjonalność - pozostawia wiele do życzenia.

betiinka - zwróciłam uwagę na te wózeczki w necie ale NIGDZIE nie jestem w stanie znaleźć ich na żywo (niestety)

Goteczka super, że o tym napisałaś. To już druga negatywna opinia na temat Mutsy. Teraz już nawet nie będę brała go pod uwagę:-)

reklama
Dziewczyny ja ostatnio odwiedziłam dwie hurtownie ale nie było powalającego wyboru , prawde mówiąc to w jednej same TAKO a w drugiej TAKO, ROAN i X-landery...
w sumie spotkałam sie z klikoma pozytywnymi opiniami na temat tych wózków ale sama nie wiem.... macie jakieś doswiadczenia bądź opinie na ich temat?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry