Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dyzia pisze:Co do wózka, to my już kupiliśmy, Roan Marita, w promocji z fotelikiem samochodowym wpinanym w stelaż za 1099.
mada78 pisze:Leyna dzisiaj byliśmy w hurtowni i w każdej maricie mi strasznie głośno chodziła budka, nie iwm może jakas wadliwa seria.
A co do mikrusa to wiem że jest inny, chodziło mi tylko o parametry tech. i kolorystyke. A inny to pewnie dlatego że ma gondole i dlatego polecałam ją Frutiskowi,bo ja sobie dzidzi w nosidle w grudniu nie wyobrażam, zmarznie biedactwo
A ja chyba poprzestane na fokusie.
a poza tym robie sobie przerwe wózkową narazie już nie oglądam , poczekam do lipca i zdecyduje, świeże oko znowu będzie![]()
Frutisek pisze::to znaczy sie w nosidle zmarznie a w gondoli nie...Czy to nie to samo??Myslałam że jeśli już nosidło to ważne aby było twarde...ten Skout Owal II to koszt około 600zł( uwierzcie niewiem nawet czy go kupie a nie jakiś gorszy i tańszy...),druga sprawa jest niski a ja jestem malutka 156cm w Kapeluszu ;D i pasowałby do mnie,,trzecia sprawa w grudniu to wiecie,w zasadzie tylko do lekarza,ewentualnie do rodziny..jeju..a ten gondolasty to pewnie drogi,duży...i nie wielofunkcyjny( tak na zaś)... :
.. no cóż pomyślimy!