Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No, doszło w końcu na o2 I zachwyciliśmy się z P. tym granacikiem słodziastym (i całe szczęście, bo już się martwiłam, że mój chłop będzie własną klatą bronił beżyku :laugh. I nawet z tym skajkowym łączeniem fajnie wygląda 19 czerwca jedziemy do hurtowni zamówić; doczekać się już nie mogę ;D ;D Jeszcze raz wielkie dzięki, Leyna :-*
cała przyjemność po mojej stronie nie zapomnijcie podać symbolu wózka
my raczej zostaniemy przy tym brązowym jednomyślnie ale najpierw chemy jeszcze raz obejrzeć go na żywo
byliśmy obejrzeć wózeczki dzisiaj dostali beżowy sztruksowy i granatowy sztruksowy, brązu nie było, fotelików też Roan nie dosłał
granatowy wygląda na żywo znaaaacznie lepiej niż na tym zdjęciu. Przede wszystkim ten granat jest ciemny a nie taki mdły. Wózek fajny
a ten beżowy to podpadał bardziej w oliwkę na zdjęciach był jakis taki mdły a w rzeczywistości bardzo fajny. ponieważ brązu nie było zdecydowaliśmy się jednak zamówić ten beżowo-oliwkowy, czy jak mu tam w końcu ten kolor wypadnie
i teraz ważna info. Czas oczekiwania na wózek około 3-4 tygodni wydłużył się ze względu na ilość zamówień jakie ma w tej chwili Roan. Ponoć się nie wyrabiają. Ja mam nadzieję, że do lipca zdążą
Leyna, dzięki za wiadomość Tak właśnie myślalam, że czas oczekiwania zahaczy o miesiąc prawie
My za ok. tydzień z kawałkiem bedziemy zamawiać. Ja bym chciała granatowy, a P. się waha między granatem a beżykiem. Jeszcze moja mama i dziadek będą "głosowali" , ale to już jak na żywo zobaczymy oba wzory.
A zamówiliście ze skajkowym łączeniem czy cały sztruksowy? Bo ja już teraz nie wiem: z jednej strony wolałabym cały ze sztruksu, ale nie wiem czy np. gondola nie będzie się za bardzo brudzić np. od błota pośniegowego chlapiącego z kół, bo skaj można raz-dwa umyć wodą z jakimś detergentem i jest cacy, a taki uświniony sztruks to czym? :
zamówiliśmy cały sztruksowy bo ten skaj absolutnie nas nie przekonał do siebie. Gdyby nam się spodobał to wózek stałby już u nas w domu, bo można go było brać od ręki. Ja się błotem pośniegowym nie przejmuję. Marita ma dość wysoko zawieszoną gondolę - między innymi dlatego ją kupujemy - więc błocko nie powinno tam docierać. Poza tym.. zwykły jasny materiał też się brudzi... zobaczymy jak będzie, najwyżej będę przeklinać
skoro leyna nauczyla mnie jak sie zmniejsza zdjecia , postanowilam wykorzystac swoje nowo zdobyte umiejetnosci i wklejam nasz nowy zakup ....................NOWA BRYKA NASZEJ ZUZKI........... ;D