reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Viola widzę że macie podobne wrażenia jak my, oby tylko maluchy też były takie zadowolone :tak: możesz zrobić zdjęcia i wstawić? ciekawe czy się różni od zdjęcia z aukcji bo mój mi się wydaje ładniejszy niż na zdjęciach ale wiadomo każda sroczka swój ogon chwali więc mogę się mylić ;-)

reklama
My jednak chyba zostaniemy [przy Colletto Mateo tym bardziej ze troszkę zmienili:-) i zamiast kół piankowych z przodu są pompowane

A to bryka naszego Antka:)
DSC02464.jpgDSC02468.jpgDSC02465.jpgDSC02466.jpgDSC02467.jpgDo tego jeszcze jest spacerówka ale już ją zafoliowaliśmy.

my też już mamy brykę w domu, nic specjalnego, ale dostaliśmy ten wózek (Baby Lux) razem z wanienką z komodą i chodzikiem za spacerówkę
jedyne czego ten wózek nie ma to skrętnych kół, ale mnie to nie przeszkadza :) no i wygląda jak nowy, bo używali go tylko wiosną

image_func.php

Wczoraj przyjaciele powiedzieli nam, ze jesli sobie kupimy spacerowke maxi cosi to oni pozycza nam gondole i fotelik maxi c. Nowki prawie uzywane przez ich synka tylko.

Co sadzicie na temat tego wozka to maxi cosi mura 4.

KONWALIA2205 dla nas koła pompowane to był jeden z wyznaczników jaki wózek wybrać

kasia580 bardzo ładny wózeczek

ViolaPop piękny :tak: i nasz też zafoliowany czeka na strychu na użytkowniczkę

zaza opłacalna wymiana

msmickey, ja mama właśnie maxi cosi mura 4 i jestem baaardzo zadowolona:-).

Jedno ale, dla osób mieszkających w blokach, jest dość ciężki, za to mega wygodny zarówno dla matki jak i dla dziecka. Szybko się składa, łatwo zmienia pozycje. Ja mam dodatkowo do fotelika bazę i to w ogóle ułatwia życie, przy użytku samochodowym :tak: Do tego gondola jest duża, co ma znaczenie przy długich dzieciach :-D Spacerówkę można założyć zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy. Ogólnie super :-)

reklama
Do góry