reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Witajcie Wpadkowiczki :) :) :)

Agutku...jak po egzaminie?? Mam nadzieję że poszło dobrze i wszystko to czego sie nauczyłaś w poręsobie przypomniałaś... ;) :D

Malaguś, Ilinka i Sossenka...powiem Wam że zauważyłam że zrobiłam się strasznie wrażliwa na punkcie dzieci...
Niedawno w radio słyszałam taki tekst że ciąza to dla niektórych "wypadek przy pracy"...myślałam że dostanę białej goraczki ::) >:( Ja wiem że nie wszyscy czekaja na dzidziusia, ja tez kiedyś bałam się ciąży ale teraz zła jestem na siebie za to moje głupie myślenie >:(
Dziś w kościele na kazanu ksiądz mówił o nienarodzonych dzieciach które sie zabija...miałam łzy w oczach...nie mogłam sie powstrzymać...

A tak wogóle to staram się nie wchodzić do dziecięcych sklepów i nie oglądać bo serce mi pęka z bólu...nie daje wtedy rady...

reklama
Czesc, juz jestem.
Natychmiast potrzebuje masazysty, bo wszystko mnie boli od dziwgania plecaka. Do tego wymarzlam w pociagach niemilosiernie...
Lece czytac inne watki, a potem goraca kapiel i relaks. Trzeba zregenerowac sily na jutrzejszy dzien w pracy >:(
Co do sklepow internetowych to tez czasami tam zagladam... ;)

Odpowiedzialam na wszystkie pytania, ale wiem, ze moglam napisac wiecej....
No ale nie sadze, zeby to byl powod do oblania - jak myslicie?
Mam nadzieje, ze zdam ;)
Teraz musze sie szykowac do nastepnego egzaminu, bleeee.....

A tak w ogole to zapomnialam sie przywitac - dzien dobry!!!

Witam Witam Witam:)
Już jesteśmy w Polsce..prawie od razu z samolotu do szkoły..masakra..spałam doslownie na siedzaco... W niedzielę dwa egazaminy.., a dziś wolne..i od rana az wrze:)..Już byłam w szpitalu na badaniach (gapa- zapomnialam moczu:/.:)..ale pobrali krew..wyniki chyba OK:)..Teraz walcze z praniem...ba ze stertą prania:(...echh..Później na miasto uzupełnic zapasy..wszytko sie w domu jak na złosc pokończyło:/...i jeszcze dzis muszę kupic prezenty:)..dla rodziców z okazji rocznicy ślubu, dla kumpeli- urodziła synka:):):)..i kolezance- na urodziny:)..zapowiada sie dosc ciekawie:)
Oczywiscie- straaaasznie tesknie za siostra...płaczę jak sobie pomyslę, ze zobaczymy się dopiero w lipcu..echh:(...oby do lipca!:)
Pozdrawiamy wszystkich:)!
ps..w czwartek mamy wizytę u gin- obiecał mi juz, ze powie płec:)...nie mozemy się doczekac!!!!!!!!!!!!!!:)

Witaj Rusałko :)

Nie martw się - szybciutko Ci czas do lipca zleci - zobaczysz :D A w czasie USG życzę Ci, żeby dzidziuś nie okazał się nieśmiały i nie pochował "co nieco" ;) ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry