reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Nam jest bardzo szkoda pieniazkow, jednak stwierdzilismy, ze to jest ostatnia szansa na nastepne kilka lat zapewne. Potem ciaza, dzidzius itp. No i nie bylo nam dane jeszcze pojsc.
Niestety na razie to ciagle marzenia, bo znajomi sie nie wypowiedzieli jeszcze, a byli w zeszlym roku, kiedy my nie moglismy. Wiec ich fundusze moze nie beda pozwalaly na kolejna imprezke. Okaze sie niebawem. Z jednej strony bardzo bym chciala, z drugiej sumienie mnie gryzie, ze tyle pieniedzy, wiec wcale bym nie plakala gdyby nie wypalilo. Zaraz znalazlabym pozytywne strony - wiecej pieniazkow zaoszczedzonych na koncie na mebelki do mieszkania ;D

reklama
Dokładnie :D My mamy jeszcze sporo do zrobienia w mieszkaniu, więc mam takie podejście jak Ty, Agutku :D Kiedyś tam może się w końcu wybierzemy na bal - teraz są sprawy ważniejsze i nie można z tego powodu rozpaczać ;) :D

to fakt ze takie imprezki ciagna po kieszeni..w tym roku mamy szanse isc pierwszy raz od 5 lat..bo rodzice nieida i mozemy podrzucic synka..ale to jednak minimum 400 a jak bedzie dzidzi w brzuszku to szkoda pieniazkow...i chyba andrzejki wyjda taniej :)

Na pewno Andzrejkowa zabawa troszkę tańsza będzie. My jeszcze nie wiem, co i jak :) Pewnie się wszystko w ostatniej chwili wyklaruje :)

U nas cena za bal klaruje sie w granicach 250-300 zl od pary.
No ale do tego suknia - pewnie jakies 200zł, buty tez kolo 200zł. Maz na szczescie ma garnitur, poza tym zawsze mozna isc w takim ktory sie ma bo faceci zawsze dobrze w nich wygladaja a z reguly czym garnitury sie miedzy soba roznia prawda?

Na Andrzejki idziemy teraz w sobote. Placimy 35zł od pary- wstep, stolik+ 2 drinki w cenie. To taka dyskoteka. Mam zamiar dobrze sie bawic. No i pewnie wtedy wyjasni sie co z Sylwestrem ;)

reklama
Dziekuje ;D

wiki, niech maz zdrowieje. Najlepsze na wszystko sa oklady z mlodej piersi ;)

malaga, wracaj szybko ze spacerku i hop do nas na forum :p

Do góry