reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Ja tez szukam ciagle pretekstu zeby zmniejszyc suwaczek ;)
Ciagle przeliczam czy czasem plodne dni nie przyjda szybciej hihi. Ale niestety ostatnio cyle wydluzaja mi sie raczej niz skracaja wiec jeszcze musza pozostac przy obecnym ;)
A twoj, no prosze...za 9 dni juz bedzie 5-mcy :p

reklama
Ja raczej myślałam, że zaliczyłam wpadkę, dlatego tu przyszłam po wsparcie ;D Jak się okazało, że wpadki nie ma, nie możemy się starać, a tu same starające, zniknęłam na jakiś czas, bo przykro mi było, że nie mogę się przyłączyć jako starająca ::) Ale Was czytałam ;) Później "druga wpadka" - też nie wyszło - ale już zostałam ;D I cieszę się :D Teraz już odliczam miesiące i dni do WIELKIEJ PRÓBY :D

Wróciłam z pracy, zrobiłam obiadek, popracowałam troszkę przy komputerze, powściekałam się troszkę na BB - bo znów muli :mad: , a teraz idę pod prysznic i do spania :) Jutro pierwsza zmiana, pobudka o 5 ::) Ale mi się nie chce ::)

Dobranoc, Mamusie ;) :D :D

Śpijcie smacznie i niech Wam się przyśnią Wasze Maleństwa ;) :D

Dzień dobry :D
Pobudka była raczej bardziej gwałtowna niż miła ;) Ale szybko wytrzeźwiałam na spacerku z pieskami - brrr, zimno ::) No ale w końcu listopad, czego tu wymagać ;)

A ja dzisiaj niewyspana.
Najpierw snily mi sie jakies glupie sny, a potem o 2 w nocy maz dostal zgloszenie z pracy o awarii i siedzial 3h nad kompem i naprawial.
Ble....spac mi sie chce.....

reklama
Oj, ja też niewyspana.. A jutro pobudka o 5 i na 10 godzin do pracy ::) A piątek powtórka z rozrywki ::)

A jeszcze dziś się nie najlepiej czuję - co prawda krzyże już mniej bolą, ale za to kłuje mnie w boku jak przy owulacji ::) To zdecydowanie za wcześnie - zwykle owu przychodzi 17 - 18 dc, a dziś dopiero 13 dc. Nic nie mówię mężowi, żeby się nie stresował niepotrzebnie ;) ;D ;D ;D ;D

Do góry