reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Malaga a moze jest jeszcze inny powod tej Twojej sennosci????????

Ja niestety siedze w domku .Wlasnie odprawilam ksiedza  z oplatkiem.A teraz czekam na meza.

Zycze wszystkim

Udanej zabawy

reklama
magdalenkakol pisze:
Malaga a moze jest jeszcze inny powod tej Twojej sennosci????????

Jeśli myślisz o ciąży - to na pewno nie :D To już troszkę trwa, a ja dopiero parę dni temu miałam owulację, więc gdyby nawet nasze przytulanko bez zabezpieczenia dwa dni przed owu dało "jakiś" rezultat, to za wcześnie na objawy ;) :D

Malaga ok .Tak tylko mi to przyszlo na mysl.A tak w ogole to chyba ta pogoda ma na nas taki wplyw, bo ja tez od jakiegos czasu chodze senna mimo ze sie wysypiam. ;) ;) ;) ;)

Witam wszystkich :D

Właśnie wróciłam ze spacerku z psiakami - super dziś mamy pogodę :D Cieplutko, śnieg przez noc stopniał :D "Impreza" była bardzo udana, choć spokojna, bez tańców ;) :D Za to najadłam się tak, że dziś ścisły post :D Tylko nie wiem, czy mi się uda, bo jedziemy do rodziców :D :D

Magdalenko - na pewno pogoda też ma wpływ na to, jak się czuję..

Wszystki pieski są super

Jeżeli ktoś nie zna Gutka (psiurki) to może czuć respekt przed nim wygląd robi swoje, a on nawet muchy nie skrzywdzi. Cały czas zaczepia łapą żeby go głaskać - wygląda to komicznie i do tego pomrukuje.

reklama
Dzien dobry!

To sobie potanczylam wczoraj ;D Na szczescie maz zaczal lepiej sie czuc. A dzisiaj mnie nogi bola, ze hoho.
Do tego podrinkowalam sobie, co robie rzadko i humor przez to wczoraj mialam ogromny i tak troche mi sie krecilo ;D ::)

A co do sennosci, zmeczenia i ogolnego marazmu to twierdze, ze to wina pory roku i pogody. Po prostu za malo slonca, pochmurno, zimno to jak tu czlowiek ma miec energie do zycia i sie jeszcze usmiechac od ucha do ucha ;D No niestety kochane, nie da rady ;) Sama jestem ostatnimi czasy beznadziejna, no ale byle do wiosny nie ;)

Aaaa..wczoraj nadotykalam sie ciazowego brzusia. Rewelacja ;)

Do góry