reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Powiedz mi Magdalenko czy jeżeli pojawi się taka torbiel raz, to później jest wiekśze ryzyko powstawania nowych???
A nie wiesz jak to jest w przypadku usunięcia torbieli laparoskopowo??

reklama
Ja też uciekam do usunięcia szwów ::) ::) ::) brrrr....

Magadlenko gdybyś wiedziała coś na temat tych torbieli o czym pisałam w poprzednim poscie to napisz proszę :)

Moniczko nie wiem jak to jestJa pierwsz torbiel mialam usunieta przez przsypadek przy operacjio wyrostka.Mialam wtedy 18lat..Od tamtej por mialam juz kilkanascie razy.Zawsze jednak udawlo sie jej pozbyc homonkami.Przez jakis czas jak bralam  anttykoncepcje mialam spokoj.odkad nie biore rabia sie notorycznie.Wtedy jest tak ze trzy miesiace antykoncepcja pol roku przerwy i znowu.Tak juz mam od kilku lat.Teraz postanowilam ze chce dzidizi i nie biore antykoncepcji.Poza tym cos statnio zle znosze hormonki.

malaga
czy nie, temperatura powinna być troszkę wyższa, i spaść w pierwszym dniu @, prawda??
temperaturka spada na 1 dzień przed @.... a co do twojej tempki... bierz pod uwage ta pierwsza z rana... bo w ciągu dnia może sie sobie zmieniac.. to tylko organizm..:)
a tak wogle to dzień dobry wszystkim...

reklama
Do góry