reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Malaguś..ja pewnie niedlugo z moją @ dołączę..OPczywiscie..wciaz jest te tyci wiary,z ę nam sie udało..:)(mówie o Tobie i o mnie;):)

reklama
i co najwazniejsze - nie mozesz sie poddac!!!!
ciagle dla nas tak naprawde zadna chwila nie jest dobra wiec moze warto zaryzykowac ?? i tak dalibyscie rade bo taka jest prawda!! ;)

Dziewczyny - ja już mu na wszystkie sposoby tłumaczyłam - wie, jak bardzo tego pragnę i jak mi jest ciężko :( Ale to nie jest dla mojego męża argument.. On się nie zdecyduje, dopóki ja nie będę mieć stałej pracy. I dla niego nie jest ważne, jak długo to jeszcze potrwa :(
On jeszcze śpi, a ja sobie po prostu płaczę... Już nie chcę takich "wpadek" i takiego strasznego rozczarowania :(

dziękuje Malagus..aczykowliek płakać mi sie chce razem z Tobą...:(..ściskam Cię mocno..Idz może porozmawiaj z mężam teraz..powiedz mu co czujesz..niech będzie z Toba.

Wiesz Rusałko - nie chcę :( Ja wiem, że mój mąż cieszył by się z dzidziusia, gdyby już "się zdarzyło", ale tego dziecka na razie nie chce. I fakt, że dostałam okres jemu po prostu przyniesie ulgę, podczas gdy ja będę przeżywać kolejne rozczarowanie :(
Nie będę z nim już rozmawiać o dziecku, bo za bardzo się irytuje, gdy zaczynam ten temat ::) Uważa, że podchodzę do tego zbyt lekko i nie myślę racjonalnie, a powinnam...
Taki mały konflikt interesów ;) Szkoda słów...

tak bardzo bym chciała by rozwiazaly się Wasze problemy..bys w koncu mogła zostać szczęśliwa mamusia..Bardzo bardzo bym tego chciała i tego właśnie Ci życzę!!!!!!

Dziękuję Malagus!a ja za Ciebie:) i Twoje plany-oby sie szybko zrealizowaly!
Tymczasem zmykam- mąz sie obudził- wyśle go do sklepu bo brakuje produktów na obiad..upss..zapomniałam o kilku ::)..no i psiak już się kreci ::)

reklama
Do góry