reklama
A
Agnezzz
Gość
i co najwazniejsze - nie mozesz sie poddac!!!!
ciagle dla nas tak naprawde zadna chwila nie jest dobra wiec moze warto zaryzykowac ?? i tak dalibyscie rade bo taka jest prawda!!
ciagle dla nas tak naprawde zadna chwila nie jest dobra wiec moze warto zaryzykowac ?? i tak dalibyscie rade bo taka jest prawda!!
malaga
Fanka BB :)
Dziewczyny - ja już mu na wszystkie sposoby tłumaczyłam - wie, jak bardzo tego pragnę i jak mi jest ciężko
Ale to nie jest dla mojego męża argument.. On się nie zdecyduje, dopóki ja nie będę mieć stałej pracy. I dla niego nie jest ważne, jak długo to jeszcze potrwa 
On jeszcze śpi, a ja sobie po prostu płaczę... Już nie chcę takich "wpadek" i takiego strasznego rozczarowania
On jeszcze śpi, a ja sobie po prostu płaczę... Już nie chcę takich "wpadek" i takiego strasznego rozczarowania
malaga
Fanka BB :)
Wiesz Rusałko - nie chcę
Ja wiem, że mój mąż cieszył by się z dzidziusia, gdyby już "się zdarzyło", ale tego dziecka na razie nie chce. I fakt, że dostałam okres jemu po prostu przyniesie ulgę, podczas gdy ja będę przeżywać kolejne rozczarowanie 
Nie będę z nim już rozmawiać o dziecku, bo za bardzo się irytuje, gdy zaczynam ten temat :
Uważa, że podchodzę do tego zbyt lekko i nie myślę racjonalnie, a powinnam...
Taki mały konflikt interesów
Szkoda słów...
Nie będę z nim już rozmawiać o dziecku, bo za bardzo się irytuje, gdy zaczynam ten temat :
Taki mały konflikt interesów
Dziękuję Malagus!a ja za Ciebie
i Twoje plany-oby sie szybko zrealizowaly!
Tymczasem zmykam- mąz sie obudził- wyśle go do sklepu bo brakuje produktów na obiad..upss..zapomniałam o kilku :
..no i psiak już się kreci :
Tymczasem zmykam- mąz sie obudził- wyśle go do sklepu bo brakuje produktów na obiad..upss..zapomniałam o kilku :
reklama
Podziel się: