reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Puk puk! Jest tam kto? ;D
I kolejny dzionek minal szybciutko. Na suwaczku jutro zmniejszy sie cyferka. Bardzo sie ciesze.
Wlasnie zjadlam z mezulkiem obiadek, biedaczek pracuje do wieczora w tym tygodniu. :(
No i oczywiscie mialam jak zwykle ambitny plan popracowania nad praca magisterska, ktory w ogole nie wdrozylam w zycie, a jakze. Codziennie sobie obiecuje, ze dzisiaj to juz na pewno, a potem wielki nic! :p
Moze jednak jutro sie zmobilizuje ::)

Oj Agutek, żebyś Ty wiedziała, ile ja roboty na jutro odłożyłam ;) ;D Jestem leń do potęgi n-tej ::) Normalnie wstyd :-[
Muszę się w końcu zmobilizować.. I pracę zaliczeniową muszę napisać - dobrze, że sobie przypomniałam ::) :-[

Ja wlasnie siedze na allegro i ogladam suknie wieczorowe. Marzy mi sie pojsc na bal sylwestrowy.
W sobote bedziemy obgadywac ta sprawe ze znajomymi. Ciekawe czy sie zdecyduja. Troche szkoda mi kasy, ale nie bylam jeszcze na takim prawdziwym balu.... ::)

ja bylam przed slubem jakies 6 lat temu w jastarni w pensjonacie..szkoda ze z dj anie z orkiestra ale bylo cudownie niezapomniane chwile wybawilam sie jak nigdy :)

reklama
Ja też nie byłam, i na razie nie będę.. Jak skończę studia, to może uda się coś odłożyć. Chyba, że zafasolkuję - wtedy z brzucholkiem będę siedzieć w domku :D :D

Do góry