reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
No w końcu udało mi się wejść na BB :mad: I muszę lecieć do pracy :mad:

Nie wiem, jak Wam to wytłumaczyć - to już nie pierwsza "wpadka" i zawsze kończy się tak samo.. Wszystkie te objawy ciążowe, o których pisałam, mogą być objawem czegoś innego - tak piszą na każdej stronie z "objawami" ;) Wszystko da się wytłumaczyć.. Nawet to plamienie 7 dni po owu - może to były plamienia przedmiesiączkowe ::)

Ale dziękuję Wam za wiarę i wsparcie :) Będę informować na bieżąco :)

Witam Wpadkowiczki :)
szczególnie Ciebie Malaguś - niedowiarku jeden... ;D
czekamy...czekamy.... co ma być to będzie.... co by nie było będzie dobrze... :D

Elżbietka pisze:
malaga nie wymyśłaj zadnych palmien przedmiesiaczkowych! tobie należy sie fasolka!!

Elzbietka zna się na rzeczy jak mało która z nas...hihi

Witaj Milusiu... fizycznie czuje sie dobrze...nic mnie nie boli i czekam na nadejście @...
ale szczerze powiem że teraz dopiero dociera do mnie że tak strasznie cieszyłam się z tych dwóch kreseczek na teścikach...tak bardzo cieszyłam się z ciąży a tu w taki brutalny sposób dowiedziałam się że to nie fasolka... pomyślcie tylko mogłam byc w 8tc...i to jest dla mnie straszne...

Sciskam Cie mocno i przykro mi ale nie dołój się jeszcze bardziej przecież będziesz miała swoją małą fasoleczke tylko trochę cierpliwości i mniej nerwów

reklama
Do góry