reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Oj Agutku...bardzo sie ciesze że fajnie zapowiada ci sie dzisiejszy dzień  :D

Wogóle wszystkim Kochanym Wpadkowiczkom:

miłego dzionka

reklama
A dziękuję, dziękuję :D Nawet był miły ;) Tylko dzieci mnie wykończyły ::) A ja jeszcze chcę swoje ;) ;D ;D ;D

Zabieram się za robienie kartek świątecznych na kiermasz...

Miłego popołudnia, Babyboomowiczki :D

Witajcie

wreszcie wrocilam do domku :) To byl mily dzionek, ba bardzo mily. Chce takich wiecej ;D
Teraz troszke tu posiedze, potem kapiel i chyba pojde szybciej spac, coby odpoczac sobie. ;)

Witaj Agutek :)

Też najchętniej teraz bym się położyła do łóżeczka, ale muszę robić kartki na kiermasz przedświąteczny ::) A mężuś na dodatek wybył do knajpy ze znajomymi :( Ja dziś niestety uwiązana jestem (przy kartkach :mad: ) dlatego zrezygnowałam..

Poczekam na mężusia z łóżeczkiem - dziś zamierzam się wyprzytulać za wszystkie czasy ;D ;D ;D

Witam w piękny środowy poranek ;) :D

I uciekam - muszę jeszcze pieski wyprowadzić na spacerek i do pracy :)

Miłego dnia życzę :D :D

Dzien dobry!

Ale jestem wyspana.....poszlam spac wczoraj o 20.30. Tego mi brakowalo :D Teraz moge pracowac ;)

malaga mam nadzieje, ze karteczki udaly sie ;)

Witam moje Kochane Wpadkowiczki :laugh:

Agutku i Malaguś życzę miłego dnia w pracy... ;D...

I wogóle wszystkim życzę udanego dzionka...

Ja dzisiaj jadę do kontroli po zabiegu...mam nadzieję że będzie wszystko ok... tylko żeby szanowna pani @ zechciała przyjść!!!!

reklama
Do góry