reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Witam w ostatni dzien roku  :)

malaga pisze:
Monika - no właśnie wpadka by się przydała, żeby wlać w nas trochę optymizmu ;) No i ożywić wątek :D
I tego Wam życzę :D Trzymam mocno kciuki :D

Malaguś...mówiąc o wpadce miałam na myśli Ciebie, Agutka i inne Wpadkowiczki...ja już jestem z tych pilnie starających się...zobaczymy z jakim skutkiem  ::)

Sossenko...pewnie że wirtualnie będziemy z Tobą w noc Sylwestrową...ale będzie wirtualna balanga...hihihi...

A propos Sylwestra to my tak jak Agutek idziemy do znajomych...  właśnie muszę przygotować sałatkę...
Ech...jak mi się nie chce  ::)

Witam dziewczeta :)

Agutek daj sobie na dzisiaj spokoj ... odpocznij ten jeden dzien ... nie chcemy zebys nam padla od nadmiaru wiedzy  8) ... a z zapamietywaniem to napewno juz pamietasz, ale tak to wlasnie jest jak sie za duzo czlowiek uczy to potem wydaje mu sie ze wszystko zapmonial ;) .... sorki ze pytam ale kiedy zdajesz?? ( nie wylapalam kiedy )

malaga podziwiam Cie ze sie zgodzilas na imprezke w domQ ;) ... ja zrobilam raz ... a sprzatania mialam jakby po 3 imprezkach :D ... ale i tak zycze swietnej zabawy :)

Sossenko wypije Twoje zdrowko , Twoje i Twojej przyszlel fasoleczki :)

W ogole wypije wszytkich zdrowka ... Wasze, Waszych dzieci, fasolek i przyszlych fasolek ;)

Dziewczeta zycze Szczesliwego Nowego Roku  :)

MoniQa pisze:
Agutek daj sobie na dzisiaj spokoj ... odpocznij ten jeden dzien ... nie chcemy zebys nam padla od nadmiaru wiedzy  8) ... a z zapamietywaniem to napewno juz pamietasz, ale tak to wlasnie jest jak sie za duzo czlowiek uczy to potem wydaje mu sie ze wszystko zapmonial ;) .... sorki ze pytam ale kiedy zdajesz?? ( nie wylapalam kiedy )

Tak od popoludnia dalam juz sobie spokoj. Musze sie dzisiaj troche wyluzowac. Dosc daleko udalo mi sie w materialach dotrzec wiec troszke sie uspokoilam, ze zostal mi do opanowania praktycznie ostatni wyklad, wiec powinnam jakos dac rade. Egzamin mam w przyszla niedziele. Teraz jednak juz konczy mi sie urlop i bede musiala isc do pracy wiec zostana mi wieczory na nauke daltego moim celem bylo jak najwiecej nauczyc sie teraz podczas urlopu. :)

Przyszlam jeszcze zlozyc wam zyczenia.

Dobrego Nowego Roku, pelnego nadziei, spelniajacych sie marzen, usmiechow na twarzy waszych i bliskich, przyjazni, milosci i upragnionengo dzidziolka

Witam :D

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :D

I po imprezie :D I mamy 2006 rok :D

MoniQa pisze:
malaga podziwiam Cie ze sie zgodzilas na imprezke w domQ ;) ... ja zrobilam raz ... a sprzatania mialam jakby po 3 imprezkach :D ... ale i tak zycze swietnej zabawy :)

Goście rozeszli się o 5 :) O 6 już nie było śladu po imprezie ;D ;D

Naczynia musiałam na bieżąco myć, bo mam jeden komplet, poza tym nie ma gdzie brudnych w kuchni odkładać ;) Impreza była bardzo spokojna, bez tańców, alkohol jakoś tak szybko wietrzał z głowy, jako że często odbywały się pilegrzymki na balkon - a mroźne powietrze nocne fantastycznie orzeźwia ;D ;D Tak że sprzątania pod koniec było niewiele ;) W trakcie się trochę umęczyłam właśnie tym bieganiem do kuchni, częstym zmywaniem naczyń..

reklama
Do góry