reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
wiesz co , ja jeszcze się w tym wszystkim nie orientuję dobrze. Wieczorem odbiore te badania . Wiem, ze są dobre bo umówiłam sie na telefon w klinice. Ale to chyba ta cała beta. Właśnie wydrukowałam 50 stron na temat ciąży i pierwszych tygodni... niektóre artykuły są twoje....
Zaraz zaczynam lekturę , więc może będę mądrzejsza jutro.

Dobrze.
Pozdrawiam i uciekam ( bo siedzę w pracy i korzystając z nieobecności podglądaczy-mogę sobie pomailować na tym forum....).

cześć dziewuszki :)
pochwalcie się, czy po tej nocy przybędzie zafasolkowanych ?:>

ja zamiast sie przytulac znow przeplakalam pol nocy.. ehh ale czuje ze @ blisko ( :( ) wiec PSM mija..

Elżbietko,

Mam wyniki. HCG beta 24148,0. Czy wg. nich można wywnioskowac ryzyko poronienia? Żyję w strachu , bo mam plamienie. Cały dzień nic (mam pracę siedzącą), wracam do domu i plamienie. Kładę się od razu jak wejdę do domu i nie wstaję. Plamienie jest od tygodnia, ale nie co dzień. Przez tydzień zabarwiony lekko śluz a 4 razy miałam normalne plamienie....Nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku - bo wtedy mam wizytę u ginekologa....i się okaże co dalej.... Jak będę miała krwotok mam jechac do szpitala - a może już teraz pojechać? Co robić? :(

PS. A tak wogóle czy na tym forum mogę pisac o takich rzeczach? Moze lepiej dziewczyn nie straszyć?

Kamila dzwoń do lekarza!! Niech Ci zaradzi!! A jak nie to do szpitala....trzymam kciuki będzie dobrze!!!

Kamilala nie czekaj do poniedzialku .. dzown juz teraz .. Madziujka ma racja :) ... daj znac co i jak .. buzka :-*

Madziujka
zadzwoniłam, ale do innego niż ten który stwierdził ciążę.... Doktorka bardziej się przejeła niż ta poprzednia i powiedziala, że raczej od razu do szpitala, ale najpierw przyjmie mnie dziś i zbada.

reklama
Do góry