reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
Kuba też kocha telefony Z telefonu Jarka wysłał 15 mmsów do różnych osób, ale najpierw sam porobił różne "ciekawe" fotki, które potem rozesłał 

A dziś w kościele w trakcie czytania Męki Pańskiej zaśpiewał "Donald marzy, żeby było miło"

Oskubał całą palmę, ale najpierw próbował nią pukać ludzi obok.

A dziś w kościele w trakcie czytania Męki Pańskiej zaśpiewał "Donald marzy, żeby było miło"

Abryz rewelacja!!!!!

Moja palmę też mocno dzierżyła w dłoni, nie chciała się z nią rozstać,... aż w końcu zgubiła ją gdzieś w tłumie w kościele

Po czym klękała przy ludziach w konfesjonale- tak się jej tam podobało. Na koniec stwierdziła, że już nie chce być w kościele, więc głośno i dosadnie darła się: POLA IDZIE NA SPACEREK tyle razy, że musieliśmy wyjść! Diabełek z tego mojego dziecka!

Moja palmę też mocno dzierżyła w dłoni, nie chciała się z nią rozstać,... aż w końcu zgubiła ją gdzieś w tłumie w kościele

Po czym klękała przy ludziach w konfesjonale- tak się jej tam podobało. Na koniec stwierdziła, że już nie chce być w kościele, więc głośno i dosadnie darła się: POLA IDZIE NA SPACEREK tyle razy, że musieliśmy wyjść! Diabełek z tego mojego dziecka!
Abryz 

Kuba jest the best !!!!
Kasiuńka Pola tez jest aparatka !
Mój Kacper wczoraj wyjątkowo grzeczny był w kościele
najpierw siedział i stał u mnie na kolanach i czarował ludzi wokół siebie a potem stwierdził że idze usiąść do wózka i do końca mszy w nim siedział
Palmy nie oskubał tylko ślicznie niósł do kościoła potem mi ją oddał. Normalnie miałam mega szok ! Mam nadzieję że już mu tak zostanie 

Kasiuńka Pola tez jest aparatka !
Mój Kacper wczoraj wyjątkowo grzeczny był w kościele

usmialm sie z waszych dzieci,w kosciele robia niezle jaja,a telefony to najlepsza zabawka
Marcelinka swietnie sie bawila,a mamusia poptem wszytsko musiala odkrecac
och dzieci........
Natus,przed zmiana mojego telefonu czesto wydzwaniala do moich znjomych,meza,najlepsza pora to 6.00 kiedy wszyscy smacznie spia,czujecie rano dostac telefon.wrr...

ale to bylo dawno temu.

Marcelinka swietnie sie bawila,a mamusia poptem wszytsko musiala odkrecac

Natus,przed zmiana mojego telefonu czesto wydzwaniala do moich znjomych,meza,najlepsza pora to 6.00 kiedy wszyscy smacznie spia,czujecie rano dostac telefon.wrr...

ferula witajw klubie
pisałam kiedyś z koleżanką w smsach coś o porodach, kroczach cietych, łożyskach i innych takich babsko - cięzarnych duperelach i moje dziecko dorwało się do telefonu i wysłało tego smsa mojemu kientowi. Myślałam ze spale się ze wstydu - na szczeście facet okazał sie wyrozumiały :-)
pisałam kiedyś z koleżanką w smsach coś o porodach, kroczach cietych, łożyskach i innych takich babsko - cięzarnych duperelach i moje dziecko dorwało się do telefonu i wysłało tego smsa mojemu kientowi. Myślałam ze spale się ze wstydu - na szczeście facet okazał sie wyrozumiały :-)
Ferula
Fanka BB :)
Głuszku cha,cha!
. Ja tez muszę się przyznac, że czerwienie się na samą myśl, co mogło pójśc w świat
zawsze myslałam, że chociaż we własnej komórce nie muszę mieć cenzury...myliłam się

reklama
Podziel się: