reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

reklama
Dzisiaj skonczyłyśmy brzoskwinke:-) poszło nieco lepiej niź wczoraj troche sie krzywiła ale wołała o jeszcze!!!:-D

Badania wyszły super, wszystko w normie albo negatywne! wiec chyba w moim ośrodku coś źle zrobili, że wyszły takie bakterie;-)Czekam na posiew na środe to zobaczymy czy faktycznie nic nie ma! Narazie nie bierzemy antybiotyku, tak polecil pediatra i mozemy wychodzic ale stale mierzyc temp. jesli bylaby powyzej 38 to dopiero antybiotyk podac ale jest 36.6 wiec chyba to był błąd tego mojego labolatorium!! szkoda gadać..

Moja zjadła dziś Jabłka z Hippa - 4 łyżeczki na początek.. troche sie krzywiła ale wcieła!
Podobniez dynia z ziemniakami z Hippa są super, mojej kolezanki wcina równo;-)

A u nas soczek jabłkowy z BoboVity beee Pociągną ze dwa razy a potem już tylko trzymał smoczek w buzi i patrzył się na mnie. A jabłko tarte wcina ze smakiem.:baffled: Chyba czeka mnie zakup sokowirówki:-(

no właśnie coś w tym jest, bo słyszę że dużo dzieci nie lubi jabłka ze słoiczków.

A ja od jutro chcę spróbować małej dać soczek. Od jakiego najlepiej zacząć? :confused:

Do mam karmiących piersią:

Czytałam, że piersiowym niemowlaczkom dobrze jest na początku wymieszać nowy pokarm z odciągniętym mlekiem mamy. Ja pewnie to wypróbuję, gdy zdecydujemy się zacząć rozszerzać dietę.

reklama
Do góry