reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

reklama
No i mam problem Dałam wczoraj Kubie jabłko z dynią ze słoiczka Wzią do buzi i wypluł Jak chciałam go dalej karmić to wrzask był niesamowity. Te jabłka są strasznie kwaśne. Do tej pory ścierałam mu słodkie jabłko i dawałam. Normalnie delikates z wybrednym podniebieniem mi się trafił:dry::-) Gdzie ja znajdę dynię w maju:szok::-)

dałam młodej brzoskwinke:no:nie polecam, jest jeszcze bardziej kwaśna niź jabłko:-p:-pnawet wymieszanie z kleiczkiem nie pomaga:no:a minki młodej bezcenne -tak sie krzywiła:-D bede jej dawała po trzy łyżeczki dziennie niech się przyzwyczaja do kwasku!!:-p:-p:-p:-p

Dziewczyny apropo brzoskiwi, polecam kleik ryżowy Hippa z brzoskwinią, w dużym słoiczku. Jest przepyszny i po 4 miesiącu. Moja w ciągu dwóch dni wszamała cały duży słoiczek z takim smakiem, jak nic do tej pory, kupka później też była ok.

A co do kwaśności jabłek to zgadzam się z Wami. Moja Julka też za nic w świecie nie chce jeść jabłka ze słoiczków :dry:

To moje dziecko jest inne chyba bo jabłuszko uwielbia...Pierwsze Jabłka lub Złociste...no wtryni mi cały słoiczek...:confused::confused::confused: On chyba bedzie wszystkożerny :-D przynajmniej nie bede miała problemu z obiadami :-p

Moja ma mega wielki śliniak a i tak pcha go do buzi! Koleżanka mi poleca taki fartuszek co na rączki się zakłada, musze taki sprawic małej to sie nie bedzie brudzić!
Rondzia dzieki ;-)zobaczymy co jutro wyjdzie, oby dobrze było.

Kasia jak wyniki? u nas eschiericha coli i antybiotyk... bezobjawowo na dodatek

reklama
zrobiliśmy zakupy: Gerber - Marchewka, Jabłko i Jabłko z marchewką
Gerber - Brokuł, Jarzynowa, Deserki: Jabłko z bananem, Jabłko z jagodą, Jabłko z brzoskwinią, Obiad: marchewka z ryżem, Ziemniaki ze szpinakiem, Krem jarzynowy (wszystko od 4 m-ca) i kilka soczków.

Zaczynamy od następnego wekendu - od marchewki oczywiście :-D

Do góry