reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

Kamila co do hindusów to tez zauważyłam że mają więcej oleju w glowie ale to też zależy który, a mnie to juz tyle nerwów zszarpali, że szkoda gadać, ja to ja radę sobie jakoś dam, ale jak widzisz, że coś nie tak z twoim dzieciątkiem, a tu pomocy solidnej nie możesz dostać to juz tragedia

reklama
ja początkowo tak zrobiłam ale postanowiłam sprawdzic czy jak ja pociągnę z butli to poleci.... i nic.... mam dziury zrobic w smoczku:confused: (niby nie wolno, a moja mam robiła i jakos żyję:dry:) a jednak się trochę boję kurcze:nerd:...gęsta ta kaszka....

Można:-) Ja robiłam i Kuba żyje tylko trzeba uważać bo smoczek szybko się zużywa (pęka między dziurami) No i smoczku silikonowym nie zrobisz dużej dziury na gorąco przebija się tylko taką wąską jak igła Wiekszą robi się wykałaczką wypychasz smoczek w miejscu w którym chcesz zrobić dziurkę i obcinasz nożyczkami można regulować wielkość dziurki Ale to sposób dla kombinatorów;-) Po prostu kup smoczek do kaszy albo jakiś duży do mleka

aga q o to chodzi że mąż podał jej butlę i nic był wrzask!!!!!! teraz trochę żałuję że jak była mniejsza nie podałam jej smoczka albo od czasu do czasu butli z moim mleczkiem. Teraz jest cwana.

Daga nie daj sie zwiesc. Oni tylko udaja ze sa duzi.... Uprzyj sie w koncu zalapie. Moj smoczka dalej nie chce ale z butelki moje mleko wypije. Wydaje mi sie ze mniej niz z cyca ale na male wyjscie matki starczy

aga q o to chodzi że mąż podał jej butlę i nic był wrzask!!!!!! teraz trochę żałuję że jak była mniejsza nie podałam jej smoczka albo od czasu do czasu butli z moim mleczkiem. Teraz jest cwana.

o kurcze - faktycznie cwaniarka mała :confused:
ja tam od początku wyszłam z założenia, że muszę szybko sprawdzić czy Skrzat zasysa butlę, bo inaczej stanę się niewolnicą własnego dziecka.
nie mam potrzeby częstego wychodzenia na pół dnia, ale czasem różnie bywa.
pewnie bym odczekała te dwa miesiące z próbami butelkowymi, ale tak wyszło, że wypróbowałam szybciej.
i w sumie czas od czasu daje mi to możliwość odpoczynku w domu bez chłopaków.
oni wychodzą do babci i zabierają butlę, a ja mam chwilę ciszy ;-)

u nas z butla tez kiepsko...teraz daje oslonowe mlodemu butelka to jest tyle kombinacji ze szkoda gadac...i w gruncie rzeczy cos tam wypije ale wiecej sie bawi cumelkiem....
jesli chodzi o smoczek to u nas dalej na nie...choc teraz przy tej chorobie predzej mlody sie przyssa

Rondzia już parę razy próbowaliśmy i nic jest taki wrzask że uszy więdną także chyba od razu przejedziemy na łyżeczkę. Blania jest bardzo cycusiowa aż za bardzo przeciwieństwo siostry hi hi.

unas tez zadna guma nie wchodzi w rachubę nawet z moim mleczkiem... wiec anioły i demony zobacze dopiero z płyty:angry::wściekła/y:
jabłko tez jest fuj...

reklama
Do góry