No bo juz myslalam ze mam cie znalezc..![]()
Znajduj znajduj....ciasto upiekę i kawe zrobie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo juz myslalam ze mam cie znalezc..![]()
ja bym się tym strasznie nie przejmowała sód też bardzo potrzebna do życia....;-)Słuchajcie na etykietach hippa z mięskiem(kurczak, indyk)w składzie jest sól jodowana....podejrzewam, że w minimalnych ilościach..Jacek najładniej hippy toleruje i alergii brak i smakująale troszkę się tą solą w składzie zmartwiłam:-(
niewiem czy dziewczyny zauwazylyscie, ale w niektorych herbatkach granulowanych hipp'a tez jest cukier........................U nas uczulają winogrona które tez są ponoć ok...Co ciekawe to cholerstwo jest dodawane do połowy soczków i części deserków owocowych...mówi sie trudno
Ja spotkałam sie już nieraz z opinią że soczków powinno sie podawać 50 ml na dzien...i nie na sen...Zawsze można je wodą rozcieńczyć....My pozostajemy przy herbatkach granulowanych...Piotrek potrafi wypić 600 ml na dzien - zbankrutowałabym....za to herbatek mam całą kolekcje
Black a podajesz deserek jako danie głowne czy najpierw jakis obiadek potem deserek?Bo tak sobie myśle że mogłabyś przemycić soczek podczas obiadku...A potem ewentualnie deserek...za jakiś czas...chociaż kurcze nie wiem...żeby też nie przesadzić...