Beata34
Fanka BB :)
Ja też staram się powoli wprowadzać deserki taki proste długo stosowałam a teraz testujemy zupki 2 składnikowe a ostatnio zupka z królikiem bo ponoć najmniej alergizujący no i póki co wszystko gra nawet policzki ma od 2 dni ładniejsze i to alergiczne łojotokowe zapalenie skóry owłosionej głowy (tak to ładnie się nazywa ) jest dużo mniejsze oby tak dalej to mi się podoba tylko ciekawe na jak długoU nas wczoraj bylo tarte jabluszko.Dzis tez bedzie.
Ja wole bardzo powoli wprowadzac nowe produkty![]()

,a nastepnie dokarmilam go mlekiem,bo nie dostal tego duzo,jesli do jutra wszystko bedzie ok.to dam mu reste sloiczka ,jest prawie caly.Jak moj maz to zobaczyl to mnie zjebal,ze jestem nienormalna bo pozlozna srodowiskowa mowila,ze do 6 mca nie podaje sie tu gotowych posilkow tylko mleko,wode i soki rozcienczone woda.Nawet jak bylam ostatnio u szczepienia to sie nie przyznalam,ze zageszczam mu mleko bo pewnie by tego nie pochwalili,oni tu sa jacys dziwni
.Ja tez uwazam,ze powinien zaczac jesc normalne posilki ale moj maz daje na zkupy i mysli ze pozwole mu decydowac co Patryk ma jesc.No zobaczymy jak dzis przespi spokojnie noc i go nie zatwardzi to zaczniemy przygode z nowymi smakami
,to nie smoczek ktory sie po prostu ssie
.