• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

reklama
Victor też przy ząbkach ma biegunke.
Babany zatwardzaja.
Zupiki tez miksuje jak Buba po rozmrożeniu i przegotowaniu.
U Victora robią furore całe jabłka,wczoraj sobie wziełam a on przylazł i awanture mi zrobił,że też chce i tyle było mojego jabłka(lenistwo moje bo nie chciało mi się iść do kuchni po następne)

Papajka - rozwaliłaś mnie tymi pytaniami. Niezły z Ciebie lajkonik w tej dziedzinie :) :-D

hmm, no cóż, na swoje usprawiedliwienie dodam, że w kwestii wekowania byłam za opcją wieczkiem do góry, ale mąż mnie zbałamucił i zakręcił tak, że gotowałam na odwrót. instynkt kucharski (:-D:-D:-D:-D:-D:-D) podpowiadał mi jednak że coś jest nie tak i okazało się że mam rację:tak::tak::tak::tak: przynajmniej w tej kwestii:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
rzeczywiście zaawansowane gotowanie nie jest moją mocna stroną ale za to robię rewelacyjne cappucino tri colore:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

hmm, no cóż, na swoje usprawiedliwienie dodam, że w kwestii wekowania byłam za opcją wieczkiem do góry, ale mąż mnie zbałamucił i zakręcił tak, że gotowałam na odwrót. instynkt kucharski (:-D:-D:-D:-D:-D:-D) podpowiadał mi jednak że coś jest nie tak i okazało się że mam rację:tak::tak::tak::tak: przynajmniej w tej kwestii:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
rzeczywiście zaawansowane gotowanie nie jest moją mocna stroną ale za to robię rewelacyjne cappucino tri colore:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Hihi! Dobre!

Też się zastanawiam nad tym cappuccino. Jakie to?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry