Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na razie niech napisze jak się je robi. Jak nam nie wyjdzie, to będziemy molestować ;p

Nasz pediatra alergolog widząc stan skory Olka zapytał czy nadal podaję ketotifen, powiedziałam, że od ponad miesiąca nie. Po moim stwierdzeniu, że wprowadziłam bez przeszkód mięso i inne hity powiedział, że możemy zrobić próbę z Enfamilem Premium 2 po 10 ml dziennie do porannej butli. Po dojściu do proprorcji 1:1 ma tak zostać przez dwa tygodnie a potem jak wszystko będzie dobrze to coraz więcej modyfikowanego a coraz mniej Nutramigenu. 
Jestem nastawiona bardzo sceptycznie. Poczekam jak Olo skończy 10 m-cy. A! No i powiedział, że to wcale nie oznacza, że Olo nie jest alergikiem, ale w drugim roku życia zmienia się panel alergenów i np. nici z podawania Olkowi truskawek na wiosnę i to nic nie znaczy, że teraz na pomidory nie ma reakcji. Może pojawić się np. za pół roku. Czyli nadal musze być bardzo ostrożna. 
i ze powinno sie go wprowadzac dziecku po roku.Zostaly wlasnie zakonczone badania kliniczne z jego udzialem no i okazalo sie ze jest bardzo zdradliwy gdyz na poczatku alergia objawia sie ogolnym rozdraznieniem i niepokojem a w stadium pozniejszym opuchnieciem jamy ustnej lub pokrzywka lub nawracajacymi infekcjami drog oddechowych.Jest tak samo silny jak np mandarynki czy pomarancze...:-( :-( :-( w parze z alergia na banany moze isc alergia na lateks i nikiel...