reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

dzieki Leika juz poslalam chlopa do sklepu, przegapilam je chyba dlatego, ze moja niunia zajada sie bobovita i to nasza wiodaca firma

reklama
Mada! Ale zaszalalas! Na pewno Ami zasmakuje. :tak: A buraka dalas mrozonego czy swiezego? Ja tez chcialam buraki kupic, ale nie dostalam.

Piotrus je mieso co drugi dzien. W te dni, kiedy nie je miesa, dodaje mu do obiadu zoltko. Mial straszne zaparcia, jak jadl miesko codziennie.

A odnosnie witamin, to podaje mu tylko 1 krople Vigantolu dziennie...

ollesia ja kupiłam buraki "świeże" ale drugi raz tego błędu nie zrobie , gotowały sie i gotowały chyba ponad godzine kolejnym razem kupie mrożone:tak:
ale jestem z siebie dumna:laugh2:mam nadzieję tylko ze moje wysiłki nie pójdą do kosza:baffled:

Mada, badz dobrej mysli! Ja pierwsze zupki wylalam, bo Piotrus ich nie jadl. Ale nie dalam za wygrana. Metoda prob i bledow doszlam do tego, ze Piotrus woli zupki geste (ze lyzka stoi) z duza iloscia marchewki.

Mam pytanko. Jakie owoce niesloiczkowe, oprocz jablka i gruszki, mozna dawac siedmiomiesieczniakom?

ojej to ostatni chyba najbardziej popularny wątek!!! nie było mnie od rana, a tyle czytania...

mada- gratulacje...ja się jeszcze nie zmobilizowałam do gotowania:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ipanema- dobrze,że z matim jest już wszystko ok i tak ładnie sie rozwija:tak:

ja małej mięsko podaje prawie codziennie... a do zupek bezmięsnych dodaje pół żółtka. moja żaba zjada zazwyczaj cały słoiczek 130 lub 150 g + 80 ml. puree, czyli w sumie jak na tą kruszynę to dość sporo:tak::tak:

jeśli chodzi o owoce- moja jula tak naprawdę nie bardzo ma na nie ochotę...ale jeśli juz to podaje jej jabłka i banany, a czasami troszke mandarynki lub pomarańcza

Ja ostatnio kupiłam słoiczek jabłko+winogron i jabłko+jagody z bobovity mała oszalała na ich punkcie:tak: wiec teraz tak bede robić tylko że świeże:tak:

Moja uwielbia wszystkie owoce..i banany i morele i brzoskiwnie jest tego troche najwieksyzy wybor jest z hippa dzis jej dam gruszki:-)

reklama
Moja nie chce jeść:no:
ani kaszki ani zupek(dzis byłam u mamy i zrobiłam sama może dlatego) ani owoców a je uwielbiała.
nie wiem co sie dzieje:baffled:

Do góry