reklama
ollesia
mama Krecików
Mada! Ale zaszalalas! Na pewno Ami zasmakuje.
A buraka dalas mrozonego czy swiezego? Ja tez chcialam buraki kupic, ale nie dostalam.
Piotrus je mieso co drugi dzien. W te dni, kiedy nie je miesa, dodaje mu do obiadu zoltko. Mial straszne zaparcia, jak jadl miesko codziennie.
A odnosnie witamin, to podaje mu tylko 1 krople Vigantolu dziennie...

Piotrus je mieso co drugi dzien. W te dni, kiedy nie je miesa, dodaje mu do obiadu zoltko. Mial straszne zaparcia, jak jadl miesko codziennie.
A odnosnie witamin, to podaje mu tylko 1 krople Vigantolu dziennie...
ollesia ja kupiłam buraki "świeże" ale drugi raz tego błędu nie zrobie , gotowały sie i gotowały chyba ponad godzine kolejnym razem kupie mrożone
ale jestem z siebie dumna
mam nadzieję tylko ze moje wysiłki nie pójdą do kosza

ale jestem z siebie dumna

ollesia
mama Krecików
Mada, badz dobrej mysli! Ja pierwsze zupki wylalam, bo Piotrus ich nie jadl. Ale nie dalam za wygrana. Metoda prob i bledow doszlam do tego, ze Piotrus woli zupki geste (ze lyzka stoi) z duza iloscia marchewki.
Mam pytanko. Jakie owoce niesloiczkowe, oprocz jablka i gruszki, mozna dawac siedmiomiesieczniakom?
Mam pytanko. Jakie owoce niesloiczkowe, oprocz jablka i gruszki, mozna dawac siedmiomiesieczniakom?
Na pewno banan, ale co jeszczeMam pytanko. Jakie owoce niesloiczkowe, oprocz jablka i gruszki, mozna dawac siedmiomiesieczniakom?

ojej to ostatni chyba najbardziej popularny wątek!!! nie było mnie od rana, a tyle czytania...
mada- gratulacje...ja się jeszcze nie zmobilizowałam do gotowania

ipanema- dobrze,że z matim jest już wszystko ok i tak ładnie sie rozwija
ja małej mięsko podaje prawie codziennie... a do zupek bezmięsnych dodaje pół żółtka. moja żaba zjada zazwyczaj cały słoiczek 130 lub 150 g + 80 ml. puree, czyli w sumie jak na tą kruszynę to dość sporo

jeśli chodzi o owoce- moja jula tak naprawdę nie bardzo ma na nie ochotę...ale jeśli juz to podaje jej jabłka i banany, a czasami troszke mandarynki lub pomarańcza
mada- gratulacje...ja się jeszcze nie zmobilizowałam do gotowania

ipanema- dobrze,że z matim jest już wszystko ok i tak ładnie sie rozwija

ja małej mięsko podaje prawie codziennie... a do zupek bezmięsnych dodaje pół żółtka. moja żaba zjada zazwyczaj cały słoiczek 130 lub 150 g + 80 ml. puree, czyli w sumie jak na tą kruszynę to dość sporo

jeśli chodzi o owoce- moja jula tak naprawdę nie bardzo ma na nie ochotę...ale jeśli juz to podaje jej jabłka i banany, a czasami troszke mandarynki lub pomarańcza
reklama