sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
- Dołączył(a)
- 20 Marzec 2006
- Postów
- 8 063
No i to chyba musza byc filety, zeby nie bylo osci, bo jak kupi sie np. lososia to pelno w nim osci
a ja nie mam nerwow, zeby kazdy kawaleczek "obmacywac" ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jakie? :-) Bo wiem tylko tyle, ze maja byc morskie :-)wydaje mi sie ze nasze polskie ryby sa dobre
na garnuszek z wodą położyłam miseczkę żaroodporną, do miseczki masło, poczekałam aż się rozpuści i dopiero wbiłam jajko, dałam "dwa" ziarenka soli, i mieszałam aż się całe jajo ścięło, trochę dłużej to trwa, no ale smażone nie jest;-) można wkruszyć chlebka, ale Alka woli gryźć sobie kromeczkę sama;-)ale jak to robiłas??, bo tez bym chciałą spróbowac![]()
z tego co sie zdazylam dowiedziec to panga kolo ryby tylko lezala poniewaz mi powiedziano ze karmia ja hormonami kobiecymi i sama chemiaCzyli jakie? :-) Bo wiem tylko tyle, ze maja byc morskie :-)