reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

reklama
O kurka u nas czegos takiego nie ma!! a to juz mozna takim maluchom podawac?? kurcze sama bym taka zjadla. Wyglada apetycznie.

Redaktorka ja do mleka z kaszką mam specjalny smoczek. Ma takie nacięcie, o jakim pisze Karoo. Z canpola to nr 4

Leika z tym miodem to nie wiedziałam :szok:

a w tej kanapce to jest chyba kakao, prawda? to nie uczula?

Z tego co wiem to kakao uczula, czekolada też. Z drugiej strony nasze dzieci są już duże i jeśli nie są w grupie ryzyka alergii to można małymi kęskami próbować. Ja jeszcze się wstrzymam z najsilniejszymi alergenami jakiś czas, ale pewnie nie długo, skoro Natek tak ładnie wyrósł już ze skazy mlecznej :-)

ja mam pytanko odnosnie szpinaku i burakow czy ktos probowal i jak dzieci je toleruja w sensie smakowym??????chodzi o alergikow;-)

Matyla jest alergikiem i szpinak i buraki zajada. Szpinak oczywiście podaje jej z ziemniakami plus np. mięsko z indyka i nieraz dodaje łyżeczkę oliwy z siemienia lnianego a buraczki koniecznie rozdrobione bo inaczej mi nie zje.

Ale sie slodko zrobilo na tym watku, jak mnie nie bylo! :-D

Piotrus tez je juz duzo nowych rzeczy, ale nasze obiady nie robia na nim specjalnego wrazenia. Podobnie jak Maja Redaktorki uwielbia chleb! Ostatnio zazyczyl go sobie do zupki :-p- jak dorosly, ciezko pracujacy chlop! :-D Ze slodyczy je biszkopciki i herbatniki. Z czekolada zaczekam jeszcze troche.

reklama
Do góry