reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Aga no to super ze dziadostwo poszło precz:tak:juz niedługo Ewcia bedzie wsuwać jajeczko i mleczko bez konsekwencji:tak::tak::tak:

a u nas wszelkie soczki sa beee, króluje za to herbatka z jabłek z melisa i brzoskwiniowa za to woda poszła w odstawkę:baffled:

reklama
Ja tych soczkow pysio-kubus i inne takie nie daje - sama chemia, ja tam nie wierze w te ich same zdrowe skladniki... Jesli juz to wole dac jej soku z hortexu np ale i to bardzo rzadko. Generalnie pijemy bardzo duzo wody. Rzadko herbatki i soczki gerberowe, bo w sumie wole jej dac owoca surowego.

No i unas dalej kroluja pomidorki we wszelkiej postaci - i w jajeczniczce i zupce i sosiku i sam bez niczego :-)

ewka wcina juz wszystko:-):tak::happy:,oczywiscie oprócz mleka i jajek jeszcze nie próbowałam drugi raz(no ale wcina biszkopty z jajkiem i jest wszystko ok!)
jezu nawet nie wiecie jak sie cieszę ze jej te świnstwa tak szybko przeszły,normalnie na poczatku to byłam przerazona.moze pani doktor pozwoli za miesiac /dwa spróbowac jakiegos serka albo danonka?
ostatnio ewka dosłownie pożarła 6 plasterków salami i ogóra małosolnego.nawet sie nie zaczerwieniła.:-):-):-):-):-):-)
piła rumianek z cytryna:-)i sliwki surowe z działki,porzeczki z krzaczka:-)ech normalnie cudownie:-D:biggrin2::yes:

no to swietnie!:tak::tak:

Aga, no to super! Bardzo sie ciesze! :tak: No to teraz z Ewci maly smakosz sie zrobi :-)

Mada, u nas tez kroluje ta herbatka z jablek i melisy - ostatnio Sara wypila na dobranoc po mleku 3 male butelki! :szok: Soki jakos niespecjalnie chce pic.

Kupilam jej wczoraj kaszke mleczno-ryzowa z bananem i wisnia z Humany - wcinala rano, ze hej - az sie zdziwilam, bo ostatnio musialam sie nameczyc, zeby zjadla kaszke.

aga- super!!! w końcu i ewcia będzie mogła opychac się pysznościami;-);-)

sandra
- to humana ma tez kaszki :confused::confused: nie wiedziałam... musze jutro poszukac w sklepie:tak:

u nas julia wody w ogóle nie tknie - pomimo,iż w ciągu doby sporo wypija(2x herbatka brzoskwiniowa po ok 100ml i cały soczek owocowy - 300ml)

Aga to super wiadomość! :-) po uczuleniu na prawie wszystko bardzo ładnie i szybko z tego Ewcia wyszła :tak: trzymam kciuki za kolejne prowokacje :tak:

Sara wypila wczoraj 2 butelki mleka na nieprzegotowanej kranowie :sick: :szok:

Zawsze w czajniku woda jest przegotowana, a wczoraj okazalo sie juz po fakcie, ze w ciagu dnia popusl sie mojej siostrze czajnik, ale wody juz z niego nie wylala. Sara zglodniala, wiec jak zawsze nalalam wody do butelki, podgrzalam w mikrofalowce i dalam jej. Pozniej tak samo zrobilam z druga butla :baffled: Wieczorem dowiedzialam sie, ze czajnik jest popsuty, a woda w nim byla nieprzegotowana. Mam nadzieje, ze nic Sarce nie bedzie z tego powodu - w sumie wode mamy tutaj czysta :sick:

Ewa, Humana ma kaszki i to pyszne :tak: Polecam. Ja kupowalam akurat w Auchan - kosztuja niecale 7 zl.

Sara jadla dzisiaj po raz pierwszy danie z Gerbera "Taki duzyy" :tak: Podobno wciela caly sloik bez mrugniecia :-) A wczesniej zjadla jeszcze sloik zupki warzywnej :-)

Sara jadla dzisiaj po raz pierwszy danie z Gerbera "Taki duzyy" :tak: Podobno wciela caly sloik bez mrugniecia :-) A wczesniej zjadla jeszcze sloik zupki warzywnej :-)
no to ładny łakomczuch. ewka tez parę razy zjadła cały taki słoiczek 250 g.ale one sa troche doprawiane i są naprawdę pyszne, sama skubnęłam.
kupiłam ewce ta margarynę dla skazowcow i dostała bułeczke z "masełkiem"i wędlinka. az sie oblizywała.wkoncu to lepsze niz sucha buła

Oj to jutro lece kupic maselko i sprobuje a szyeczke z indyka kupie swieza mniam:-Djak nie to mama zje:-)
Brawa dla Sary super,ze ma apetyt wylata to :tak:

reklama
Do góry