reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

AAAAAAAAA moje dziecko zjadło 50ml kaszki ryżowej o smaku bananowym oczywiscie łyżeczką:-):-):-)mam nadzieję że to nie był jednorazowy "wybryk";-)

a dałam jej do polizania ciastko oblane czekoladą to chciała sie zapalićtak lizała jak głupia a jak odstawiłam to histeria:baffled:

reklama
AAAAAAAAA moje dziecko zjadło 50ml kaszki ryżowej o smaku bananowym oczywiscie łyżeczką:-):-):-)mam nadzieję że to nie był jednorazowy "wybryk";-)

a dałam jej do polizania ciastko oblane czekoladą to chciała sie zapalićtak lizała jak głupia a jak odstawiłam to histeria:baffled:

Brawa dla Amelki :) Coz za wyczyn :-)

Sara podobnie zareagowala jak dalam jej ostatnio banana, ktorego jadlam - myslalam, ze wciagnie calego do buzi ;-) Muldala go jakby byl czyms najlepszym pod sloncem :-)

ja gotuję z tych przepisów, o których pisałam, no i też wiem, że soli nie wolno dzieciaczkom dawać:-D, gotuję co drugi dzień i przekładam do słoiczka po deserku, jeden od razu zjada a drugi do lodówki na następny dzień, Alka już polubiła łyżeczkę i ślicznie buzię otwiera jak tylko ją widzi :-D
deserek, czyli jabłko same albo z czymś też pięknie je, z butli ciągnie kaszkę, ostatnio kupiłam bezmleczną o smaku jabłka (bobovity, bo nestle mi się źle rozpuszcza) i robię ją na mleku, generalnie widzę, że problemów z jedzeniem nie będzie huuurrrraaa:-D

a moja julka mnie dzis zadziwiła - zjadła łyżeczką 100 ml kaszki mleczno-ryżowej :szok::szok: no to mnie zaskoczyła:-):-)

a nie wiem, czy ktoś widział moje pytanie- gdzie kupujecie warzywa do potraw dla dzieciaczków (pytanie do mam, które same gotują).

Leika ja mam jeszcze warzywa ogródkowe, ale jak się skończą to nie wiem... może na targowisku będę kupować, chyba pewniejsze niż te z marketów, co o tym sądzicie??

Leika ja mam jeszcze warzywa ogródkowe, ale jak się skończą to nie wiem... może na targowisku będę kupować, chyba pewniejsze niż te z marketów, co o tym sądzicie??

ja chyba nie zaryzukuje, juz zaczynam rozpytywac znajomych czy maja dzialki albo rodzine na wiosce, zeby cos od nich kupic i miec pewnosc, ze to bez chemii

Hejka moja Hanka tez jest bezproblemowa je wszystko co jej dam ,kasze wsuwa, słoiczki tez ,takze jak narazie jest git:-)

reklama
Oj zazdroszcze, bo moja ostatnio pluje wszystkim co nie jest goracym mleczkiem :-) A zapowiadala sie tak dobrze, hehe.

Do góry