Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maggusia nie wiem czy zauwazylas ale wiekszosc angielskich sloiczkow z warzywami maja w srodku takze groszek zielony i go czuc w obiadku. moja Zuza tez niechetnie zjadala taki obiadek ( np. warzywa z ryzem i z kurczakiem HIPPA ) moze sprobuj sama ugotowac mu marcheweczke z ziemniakiem i z np. brokulem i troszeczke piersi z kurczaczka ???
w porownaniu do innych papek bo te np z Heinz(kurczaki ryby spagheti) nie dobre starsznie!a Hipp o wiele lepszy

Znowu to co gotujesz w domu to wiesz co wrzucasz do garnka, ale znowu czym te warzywa pedzone tez nie wiadomo?? Mieso tak samo grom wie czym ten kurczak czy prosiaczek byly tuczone!
Bardzo prosze podzielcie sie opiniami!:-) Co jest LEPSZE????
według mnie słoiczki są lepsze, produkty są odpowiednio dobrane, dania zawierają odpowiednią ilość witamin itp.
nie wiadomo skąd pochodzi mięso w sklepie, czy np. nie było "odświeżane" w jakimś chemikalium...
a warzywa... to też w/g mnie loteria
mam nadzieję, że w słoiczkach naprawdę są same przebadane produkty... któż to wie.. ale wierzę w słoiczki![]()

mam nadzieje ze dam rade zrobilam zapas mleka i pieluch to najwazniejsze