Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maggusia pisze:magdalenaB pisze::laugh: a ile ml mu rozrobilas?? bo moze sprobuj zageszczac kleikiem ryzowym tez pomaga albo 2 z dodatkiem kl. ryzowego jest jak to taki glodomorek jest
![]()
MagdalenaB okolo 200ml ;D
OK a jesli kupie ta kaszke to jaka?Bebiko bo tylko taka u nas jest w polskim sklepie no i czytalam ze rozrabia ja sie na wodzie?????????
Zuzia24 pisze:catharinka u mnie ???![]()
Zuzia24 pisze:Maggusia pisze:magdalenaB pisze::laugh: a ile ml mu rozrobilas?? bo moze sprobuj zageszczac kleikiem ryzowym tez pomaga albo 2 z dodatkiem kl. ryzowego jest jak to taki glodomorek jest
![]()
MagdalenaB okolo 200ml ;D
OK a jesli kupie ta kaszke to jaka?Bebiko bo tylko taka u nas jest w polskim sklepie no i czytalam ze rozrabia ja sie na wodzie?????????
maggusia w Anglii takze sa kleiki ryzowe ktore rozrabia sie z woda albo mozna dodac do nich sztuczne mleko. popatrz w bootsie albo tam gdzie kupujesz sloiczki dla Braiana. sa to np firmy cowe gate (czy cos takiego), boots organics i jeszcze inne. i sa same ryzowe albo z jakimis dodatkami.