Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
karolkaz pisze:Sorki Osinka-jestem dzisiaj trochę roztrzepana chodziło mi o cytat Iwosz a nacisnęłam Twój sorki sorki !!!!!!!!!!!Przepraszam zagapiłam się . ::
:
:
:
:
:
:
![]()
aqua1-23 pisze:osinka ja własinie też chce zostać przy cycu i powoli podawać coś innego ale jest problem przeciez nie bede dawać dziecku zupek a później czopka zeby sie załatilo bo to bezsens.
Wiem, że po wprowadzeniu nowości są problemy z kupkami ale ja wróciłam tylko na mleko i nadal kupy nie ma - dzisiaj masaż brzuszka i też nic. Może ta herbatka coś ruszy a jak nie to musze skonsultować sie z lekarką bo nie bede tak eksperymentować. Pisz jak cos u was pomoze ja jak sie cos dowiem dam znac ;D
ivka76....nie wiem jak jest w polsce ale tutaj wszystkie kaszki ,kleiki ryzowe itp...mozesz podawac z czym chcesz a mianowicie ze swoim mleczkiem ,ze sztucznym a nawet z sama woda...........ja osobiscie na samym poczatku odciagalam i mieszalam ze swoim mlekiem ale ostatnio sie rozleniwilam i do kaszek dodaje zazwyczaj sztuczne....acha teraz jak juz robie malutkiemu gesciejsza kaszke dodatkowo czasami nawet dodaje jakiegs owocka ze sloiczka .....bo sama kaszka ryzowa jest "mulaca"przyunajmniej dla mnieivka76 pisze:Czytam o wprowadzaniu przez Was nowych pokarmów - ja zwlekam z tym do ukończenia 6 m-ca - do tej pory cały czas tylko karmienie naturalne. Jednak zastanawia mnie jedna rzecz, tzn. na początek daje się mleczne kleiki i kaszki, ale czy konieczne jest ich przygotowywanie na mieszance mlecznej? Szczerze mówiąc chciałabym uniknąć jak najdłużej sztucznego mleczka.