reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
AniaM gotuje kasze jaglniana na bardzo miekko i miksuje i dodaje albo do warzyw albo do owocow.

Kelts platki ryzowe blyskawiczne zalewam ciepla woda dodaje pare kropli oleju rzepakowego i kilka lyzek owocow do smaku, ale selinka lubi tez same platki.

Osinko to już drugie budzenie Twojego Gagatka??? czy takie z nocy??bo jeśli takie z nocy to zamieńmy się dziewczynkami choć na tydzień :-) :-)

Agata wstaje o 6 codziennie, budzika nie musimy nastawiać :)
potem zasypia około 8, śpi do 9, je i znowu
śpi do 11, je i śpi do 14

a po południu to nie śpi prawie nigdy, chyba że leżymy z nią w łóżku:-)

O Boże Osinko, ale ja Ci zazdroszczę tego dziennego spania... Filip to wysypia się w nocy a w dzień to wpadnie w jedną, max. dwie pół godzinne drzemki.................

Przez co nawet "siku" chodzimy razem... ;)

Catherinka widze nowe zdjęcie Filipka w suwaczku - supeeeeeeeeeer.
U nas dzisiaj pobudki chyba co pół godziny - nie wiem czy to taki okres czy coś innego, musze to dogłebnie zbadać i znaleźć przyczynę:confused:

Ja wlasnie dalam selince banana z brzoskwinia i ryzem, zjadla pol duzego sloiczka, tylko sie nameczylisym 20 min i mamy wszystko do prania :-D

reklama
Ja tez niedawno dałam pierwszego chrupka. Posmakował. Wczoraj czytalam o biszkoptach - powinno sie dawac po skonczeniu 9 miesiaca.

Do góry