reklama

Wracamy do formy :)

reklama
O, właśnie - ja zamierzam zacząć w weekend. Macie jakiś bezpieczny zestaw ćwiczeń poporodowych? Głównie na brzuch, uda i pośladki, czyli świętą trójcę ;)

ja się nie mogę doczekać powrotu na basen... tylkko jak ja się tam z tym moim brzuchem pokaże :/ duży już nie jest ale rozstępy widać i ślady po wysypce co miałam to narazie koszmar.

Gosia - zawsze można w jednoczęściowy wskoczyć. Ja też bym chciała na basen chodzić, ale musze najpierw kostium kupić, bo w starym mi się ten wielki cyc już nie mieści :wściekła/y:

czy któras ma problemu z bardzo (!!!) sucha skórą?
miałam po Wikunii podobnie, ale teraz to porażka! ąz mi sie szczotka robi, głównie na ramionach... nie wiem czy to hormony? do gina ide dopiero 28 stycznia :(

ewa spróbuj tego, ponoć rewelacja!!! 6 Weidera ćwiczenia
rewelacja, ale na moje jesli nie cwiczylas wczesniej to sie zakwasów nabawisz jak od tego zaczniesz
powinno sie od mieści wspomagających, a dopiero potem przejsc na pełne obciązenie mm osłabionych (czy mm. brzucha)

reklama
czy któras ma problemu z bardzo (!!!) sucha skórą?
miałam po Wikunii podobnie, ale teraz to porażka! ąz mi sie szczotka robi, głównie na ramionach... nie wiem czy to hormony? do gina ide dopiero 28 stycznia :(

ja mam tak samo! Dosłownie wszędzie mam mega suchość:/// nawet na udach, czy przedramionach, dłonie to nawet nie wspomnę...i nawet na piersiach...strasznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry