reklama

Wracamy do formy :)

reklama
na 6 weidera to moze jeszcze za wczesnie-poczekam do wizyty u gina jak powie ze podwozie ok to zaczne-bo podobno efekty po niej sa super
Antylopka
farmacuetyki albo moze te dzieciece kosmetyki -Emolium jest fajne na b.sucha skóre

yvona- niestety normalnie mam mega sucha skore i uzywam wielu nawilzaczy specjalnych, teraz nic nie daje rady...

Nie uwierzycie. W poniedziałek ide do szpitala na kolejne czyszczenie macicy. :( sił mi już brakuje
masakra jakas!! wkurzylabym sie n tych łapiduchów!! oby teraz juz bylo wszystko ok!!

Ostatnia edycja:
A ja się wczoraj zwazyłam i jestem zachwycona. Ciąże zaczynałam z wagą 100 kg a teraz waże 89. Och jak mi fajnie. nie podejrzewałam że 8 z przodu moze tak zachwycic. A jak zachwyci 7!!!!

reklama
Bodzianka gratulacje!!!!!!!!!!! jak Ty to zrobilas????
kbetina wspolczuje!!!!! to nie do pomyslenia naprawde...
Antylopka jeszcze mi przyszło na mysl-a próbowałas sie zaraz po prysznicu posmarowac oliwką?? i dopiero wtedy wytrzec ręcznikiem?
ja mam straszny prblem z suchymi stopami-oliwka nie pomogła.. okłady z parafiny-nie mam czasu wiec kupilam ostatnią deske ratunku-krem z avonu z silikonem-jak to nie pomoze to musze jednak zastosować ta maseczkę z parafiną...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry