reklama

Wracamy do formy :)

i juz sie nie moge doczekac wiosny - wtedy mam zamiar spacerowac, spacerowac i jeszcze raz spacerowac :)
Ja również :D A czytałam wczoraj długookresowa pogodę i wiosna ma przyjśc wczesnie :D Poza tym idzie ocieplenie już i będzie do 8 stopni na plusie :D:D A kwiecień ponoć ma być przepiękny.

reklama
Ja również :D A czytałam wczoraj długookresowa pogodę i wiosna ma przyjśc wczesnie :D Poza tym idzie ocieplenie już i będzie do 8 stopni na plusie :D:D A kwiecień ponoć ma być przepiękny.
Obyś miała rację. Ja się kiszę w domu, ale jak popatrzę na tę szarość za oknem, to nie mam zapału targać wózka po schodach. A gdy jest słoneczko, to jakieś siły we mnie wstępują;-)

My dziś też w domu. Codzienna porcja siłowni odłożona na jutro ;) Na polu szaro, a ja wczoraj strasznie przemarzłam jadąc wieczorem do lekarza. Nie chcę się dobić.

wiolcia - u nas teraz 6,5 na plusie a mie wydaje, ze to jeszcze chlodno. bylismy oczywiscie na spacerku, bo jest slonce, ale czekam juz na weekend i kilkanascie na plusie

u nas najzimniej było -2, raz jeden jak wychodziłam Wiki zaprowadzić do przedszkola i mi się wydawalo mega zimno. Nie wiem jak to bylo, kiedy było -10 i rano do pracy jeździłam (lub tez chodziłam jak samochod i parking zasypany...)

reklama
Antylopka - dobrze masz z ta pogoda :)

ja mialam wyjsc dzisiaj, ale za oknem strasznie, -5 st. i troche wieje, wiec chyba dam sobie spokoj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry