Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Od eeeeee... wczoraj!!! :-) hihi ja juz zaczelam ;-) moze nawet wage sobie sprawie (bo mi sie zepsula ) i wstawie suwaczek wagowy. To zawsze jakas motywacja ;-)
Ines nie kupuj wagi szkoda kasy i tak zawsze pokazuje za dużo kilogramków
no dobra ja wczoraj nie zjadłam kolacji więc też można uznać że zaczęłam odchudzanie batonika nie liczę bo był mały i chudziutki;-)
Milshake - jak najbardziej się wziełam za siebie i trzymam dzielnie:
wczoraj śniadanko - jajo na twardo potem o 13tej muesli na mleku0% (obrzydlistwo kupie sobie jogurcik do picia do tego zamiast mleka) na obiadek lekka zupka na kolacje woda i do tego herbatki Moniqowe i chrom, dzisiaj na śniadanie jajo (jak co dzień) na drugie śniadanko sałatka z pomidorka na przekąske marchewka (sztuk 2) na obiad zupa grzybowa (nie moge terroryzować mamy bo u niej jadam obiadki jak wracam z pracy) na kolacji będą płatki fitnes - zakupiłąm megapake z miseczką no i normalne ZERO słodyczy od wczoraj alez jestem dzielna
Dobra... moja waga nie jest zepsuta!!! :-) Juz wazy i... pokazuje O WIELE ZA DUZO kg!!! Przyznam sie uczciwie to moze wstyd mnie zmotywuje! Waze 58,4 Mam 8,5 kg do zrzucenia
Jej Ines też bym chciała mieć taką wagę. Niestety mam ich troche za dużo. Moja waga przed ciążą pokazywała 55 kg , a teraz 61 tj 6 kg do zrzucenia. kiedy mi się to uda