reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Ale jestescie twarde!!!

Ja ostanio na pewno nie prowadze zdrowego trybu zycia. W pracy masa roboty, jeszcze do tego remont mieszkania - juz mam -1 kg. A jedyny sport na jaki mam czas, to bieganie po biurze i po salonach wyposazenia mieszkan :eek::baffled:

Oj tak Gufi bieganina (i stresy) to najlepsza dieta... Ja jak Mariczka była w szpitalu to ze stresów schudłam ok 10 kg w miesiac...

Pozwalam sobie tu zrobic przepiękny zapisik
SCHUDŁAM SOBIE I MOJA WAGA JUŻ NIEPOKAZUJE NA POCZĄTKU 6 TYLKO 5
waże 59,6 :laugh2:
a dziś w reserved przymierzyłam kiecke rozmiar 38 i była ZA DUŻA :-) są jednak jasne strony zycia ;-)

Renik GRATULACJE!!!!
A ja tylko tyję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wyglądam OKROPNIE :-( :-( Najbardziej to zobaczyłam na zdjęciach z wakacji z Tunezji :-( Po prostu patrzeć na sibie nie mogę!!! Nie mogę ćwiczyć ze względu na bóle głowy :-( A to u mnie dość wazny element odchudzania :-( Poza tym mąż mówi że mu się podobam i że jest fajnie :szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek: Motywacji mi to nie dodaje! :no::no:

RENIK gratuluje:tak: mozemy sobie podac rece u mnie tez w koncu na poczatku jest 5 waze 59,5 kg:tak::tak:. Bardzo sie ciesze bo zawsze wazylam 52 53 w polotach 55 kg a teraz dlugo z przodu 6 byla:baffled:.

INES nie przejmuj sie moim zdaniem na zdjeciach wygladasz super i wcale nie widac nadwagi zadnej:tak::tak:. Skoro mnie sie udalo schudnac ( a tez nie moge cwiczyc ze wzgledu na kregoslup:-() to i tobie sie uda:tak:

Iwonko to w takim razie tez gratuluje dzielne z nas dziewczyny.

Ines nie przesadzaj widziała zdjęcia z Tunezji i ślicznie wyglądałaś, a skoro tak Ci to doskwiera co baaardzo rozumiem to może zadietuj tak jak ja ŻP i NŻS

reklama
Do góry