Ewitka
Majowo-lutowa mama
U mnie są rzuty krwawienia właściwie tylko podczas karmienia, do wczoraj używałam podkładów Bella baby, a co do majtek to też w nich paraduję, bo jest dobry dostęp powietrza i są wygodne.u,to u mnie wprawdzie juz nie leci,ale cos tam skapuje.kupilam sobie najtansze podpaski belli bez skrzydelek i w domu je uzywam,a "na wyjscia" naturelle.poza tym w domu chodze w gaciach poporodowych,bo jest mi w nich wygodnie :-)przypasowaly mi jak malo co![]()
na i gratuluję zakupu nowych spodni :-):-):-):-)
75 kg i chodź wszyscy mówili że jak będę karmiła piersią to szybciutko schudnę to niestety tak się niedzieje a dzidzia urodziła się 3 stycznia 2007, może macie jakieś dobre rady a może wspólnie zaczniemy się odchudzać bo wiadomo w grupie raźniej oczywiście wszystko przy zachowaniu zdrowego rozsądku przecież karmimy piersią nasze maluszki.
:-( - dziewczyny, ma któraś z Was? jeżeli tak, to co na to bierzecie? Bo już się męcze, od porodu bez czopka się nie wypróżniłam...
Potrzeba by silnej woli, a tej jakoś mi nie przybyło po ciąży, więc chyba raczej przytyję niż schudnę, jak tak dalej pójdzie