Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny nie wiecie może czy na Kamińskiego trzeba opłacać jakąś cegiełke
czy na stronie szpitala znajdę ich numer konta na ta cegiełke .Nie trzeba. Można. Tzn. jeśli chcesz mieć położną " do dyspozycji" płacisz cegiełkę.

bo jak szukałąm to nie bylozgadzam się troche z tym jak rodziłam na brochowie położna powiedziałą coś takiego (bo ja rodziłam w sierpniu ajak wiecie w wakacje najczęściej zamykają szpitale bo remont)ze żadnych remontów nie ma tylko zamykają pokoleji bo nie mają miejscja bym tego remontami nie nazwała. tylko odkażaniem,
raz w roku musza, wszystko sie przesówa jesli w ciagu roku jakis oddzial zamyka sie zpowodu wew. zakażenia szpitalnego. wiec jest problem z miejscami, a z drugiej strony to dla naszego "bezpieczeństwa"
ja przyszłam zaraz po remoncie ale i tak ściany nie wyglądały na malowane świeżosama nie mam otym zielonego pojęcia a chcę tam rodzić w październikuHej dziewczyny mam takie pytanko może już któraś z was zamierzających rodzic na Kamieńskiego była tam po "remoncie" i zamawiała usługę akuszerską jak to teraz wyglada?? Zamawiając taką usługę dzwoni sie do Fundacji czy do przełożonej położnych proszę o info.