Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe no nie koniecznie jest to takie oczywiste, bo na chałbińskiego w wannie jestes do pełnego rozwarcia, a rodzisz na łóżku.Poród odbywa się w wodzie - jak sama nazwa wskazuje![]()
Najbardziej martwie sie tym ze nie bedzie miejsc na porodówce jak ja zaczne rodzic!! jak byłas dzis to jakas z sal była zajeta czy raczej było luzno???Na życzenie !!!cesarka jest takie coś !!Witam Was
Obejrzałam porodówkę i powiem, że jestem zachwycona Wszystko odremontowane, każda sala osobno, kanapa dla małża (gdyby chciał być przy rodzinnym). W dwóch salach prysznice, w dwóch - brak - ale blisko są te, do których można podejść, jak się chce. Osobna sala z wanną do porodu w wodzie i wszystko takie czyściutkie, nowiutkie i w ogóle Zastanawiam się nad położną (można opłacić) i wtedy przez cały poród od wyjazdu z domu opiekuje sie rodzącą - ZA JEDYNE 600 zl - płaci się na fundację - z czego one mają 400. Nie zapytałam o sale po porodzie ale chyba są 2 i 3 osobowe. Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczona. Zobaczymy jak to będzie, bo położna powiedziała, że jak się miało pierwszą cesarkę - nie na życzenie tylko z konieczności, to przy drugim porodzie też tak może być....
KamińskiegoZgubilam wątek o którym szpitalu piszecie???
Na życzenie !!!cesarka jest takie coś !!