hermionka
Fanka BB :)
a to oni nie przenoszą się właśnie wtedy? kurcze... zero jakiś informacji a my tuż tuż...A któraś z Was wybiera się pod koniec marca tam?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to oni nie przenoszą się właśnie wtedy? kurcze... zero jakiś informacji a my tuż tuż...A któraś z Was wybiera się pod koniec marca tam?
Przecież Ciebie Dyrekcyjna nie interesuje bo personel jest beznadziejny ;-)a to oni nie przenoszą się właśnie wtedy? kurcze... zero jakiś informacji a my tuż tuż...

Witajcie dziewczyny. U mnie jeszcze sporo czasu ale zastanawiam się nad szpitalem w sumie od poczatku. Mój gin dr. Walasek pracuje na Brochowie więc w tym ten szpital ma u mnie przewagę ale tak na prawdę nie mam pojęcia gdzie najlepiej bo za duzo sprzecznych opinii. Koleżanki , które róznie rodziły też nie są zadowolone w 100% z żadnego z szpitali. Po za jedna , która rodziła 2 godziny. Nie uważacie, ze często opinia zalezy od tego jak przebiega poród??
Pozdrawiam