reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wróżka zębuszka

Dziękuję Wam za odpowiedzi! Mój problem już chyba został rozwiązany!!!!
Super sprawa z tym pieniążkiem, na innym forum znalazłam też link do sklepu który sprzedaje upominki z okazji utraty ząbka (Magiczna Kraina Wróżki Zębuszki), więc jak fundusze pozwolą to może skorzystam. Ale na razie moneta wystarczy! :-)
POZDRAWIAM!!!!

reklama
U mnie tez byly juz rozmowy o Wrozce Zebuszce, ale Kubus sie o niej dowiedzial z bajki o Franklinie. Tam z kolei w nocy wymieniali zabka na jakis drobny prezent, typu ksiazeczka lub kredki. Ale z moneta tez mi sie pomysl podoba, zwlaszcza, ze moj synek zbiera pieniazki do skarbonki na swoje wymarzone zabawki.
W kazdym razie mamy jeszcze troche czasu zanim ten zabek wypadnie :-D

Ja nie chciałam za bardzo dawać prawdziwych pieniędzy. To w końcu dzieci, na pieniądze przyjdzie czas jak dorosną i nie bardzo będzie wiadomo co aktualnie jest na "topie" i może im się spodobać ;)

Szukałam na Allegro i w końcu kupiłam taką złotą monetę od "wróżki zębuszki" z obrazkiem wróżki i mleczaka. Mała cieszyła się bardzo. Było to elegancko zapakowane w taki woreczek, który wyglądał jakby faktycznie wróżka go zostawiła. Mała cały dzień chodziła uśmiechnięta, potem chyba w szkole się pochwaliła, bo inni rodzice dzwonili pytać co to takiego, bo ich dzieci też chciały. Polecam w każdym razie poszukać czegoś innego niż prawdziwe pieniądze, bardziej zabawkowego i pasującego do dziecięcego świata :)

Ekstra pomysł z tą monetą od Wróżki Zębuszki!! Podoba mi się znacznie bardziej niż dawanie prawdziwych pieniędzy. Niestety my nie przygotowaliśmy się wcześniej i przy pierwszym zębie daliśmy pieniądze i teraz pewnie, po kilku kolejnych razach, nie da się już tego cofnąć, jakby teraz wróżka przyniosła taką monetę z zębem to byłaby afera :p

Do góry