reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2009

Toja, odpoczywaj ile możesz a zobaczysz ze malutka szybko przyjdzie na świat. Przy Oli miałam termin na 2 czerwca. 1 byłam u ginki i powiedziała mi ze niestety przenoszę ciąże ze 2 tygodnie. Wróciłam do domu i wzięłam się za porządki. W nocy o 23 wylądowaliśmy na porodówce. Ola urodziła się o 4 rano. A nic nie wskazywało na to, ze tak się stanie. Zycze i tobie aby za 5 dni słoneczko zawitało na świecie.

Dziekuje za życzenia!

reklama
Post Ptaszyna i ja juz kolejny dzien też mam wyluzowany...
Spokojnie sobie czekam i myśle o samych przyjemnościach...:-D:-D:-D

Fredka wszystkiego najlepszego i kolejnych szczęśliwych lat dla Was.

Szyszunka gratulacje pozbycia sie czopa ;-);-)

Moja dzisiejsza noc taka tradycyjna. W sumie spokojna, wstawanie do wc, od czasu do czasu jakis słaby skurcz i tradyzyjnie moja przyjaciółka zgaga he he he:-)
Milego wstawania!!

Fredka dzięki za pocieszenie, widać kazda z nas inaczej rodzi,jedne już dawno chodzą ze skórczami,innym odchodzi czop a u niektórych nie dzieje sie nic!!!Ale jak łapie to dzieje sie wszystko na raz, tak szybko i z zaskoczenia.

witam wieczorkiem.....:tak:

Mili to faktycznie nieciekawa sytacja i to jeszcze przed samym rozwiazaniem ....:tak:i jeszcze tak w woli wygody, bo Ty chyba do każdego postu wklejasz indywidulanie te suwaczki??? wejdz sobie w ustawienia/edytuj sygnature i tam wklej te wszystkie kody suwaczków i będa Ci sie pojawiały w każdej odpowiedzi :cool2:

i powiało troszkę optymizmem........

a choć mamy juz wrzesien a na polu narodzinowym cisza, czyżby wszystkie faktycznie czekały na te pełnie 4.09 ????;-):-D:cool2:
mili-ale chyba w koncu dostanie te pieniadze:szok:
Tak wogóle nie przywitałam sie wcześniej:sorry:Przepraszam:sorry:
A więc witam nadal w dwupaku słonecznie i czwartkowo.Termin mam na jutro więc wszystko sie może zdarzyć hehe
Co do wypłaty mojego to różnie z nią bywa-fakt zawsze ją dostaje ale niestety po długim czasie oczekiwania:-(szefa ma spoko tyle że jego szef nie zauważa że ma w pracy 3facetów którym kasa jest potrzebna strasznie bo sie dzieci spodziewaja.Nie dość że pracują na czarno-zero świadczeń(co dziennnie się boje żeby mój przyjechał do domu cały i zdrowy a nie pocięty i pozszywany-moje Kochanie stawia domki z bala)to jeszcze z tą wypłatą jest problem ehhh.No ale może dziś ją dostanie.
Jarzembinko co do suwaczków heh ja to jestem totalną blondynka ale zaraz zobacze czy uda mi się to zrobić hehe.

Toja dokładnie nie znasz dnia ani godziny :):-)
I to sa właśnie uroki naszego stanu...gdyby wszystko mozna było zaplanowac co do dnia to teraz pewnie byśmy się najzwyczajniej w świecie nudziły. A tak mamy przynajmniej o czym pisać:tak::tak::tak::tak:

Makta a ja Ci powiem że i tak się nudzę:-(Piszę tutaj latam teściowej co róż pomagam i tyle.A reszta mojego czasu to NUDY:-(niestety.

reklama
I ja się witam w czwartkowy,pochmurny i brzydki poranek:-(.Noc oczywiście nieprzespana,ciągle siku i te bóle kregosłupa,miednicy,kości lonowej....normalnie oszaleć idzie,do tego te chrapanie,które mnie samą budzi:szok:.
Jaka ja już jestem zmęczona:-(.
Z tych pozytywnych rzeczy to to,że od dziś odstawiłam fenoterol:tak:,zobaczymy może sie coś zacznie dziać,chociaż watpie,bo jak martwiłam się,że wcześniej urodze tak pewnie teraz ciąże przenoszę:-(.
Nic trzeba sobie jakieś zajęcie znależć,bo coś mnie dziś zły humor dopadł:wściekła/y:.
Fredka wszytskiego NAJ !!!

Do góry