Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.

Kupiłam na allegro płytkę z kołysankami-utulankami Grzesia Turnaua i Magdy Umer, właśnie przyszła i sobie słucham... Świetna jest... Ciekawe, czy dzidzi będzie podobać się tak samo jak mamusi :-)
tylko mi juz sie zaczyna nudzic a tu jeszcze tyle msc sluchania :-)
kurcze tak sie denerwuje... Dopiero kolo 14 gin mi kazal dzwonic ale chyba nie wytrzymam i po 13 juz zadzwonie ... ide zaraz pod prysznic. jakos mam coraz glebsze wrazenie ze dzis nic z tego ze miejsc nie bedzie i tak bede siedziec "na walizkach" i umawiac sie z ginem na kolejne telefony az do dnia cc :-(
zadzwoniłam do gina żeby dowiedziec się kiedy mam przyjechac ... bo mówi ze bedzie mi wywoływał poród (termin minął 4) a ona do mnie ze w sobote 

powiedziałam że wolałabym wcześiej bo jestem juz zmęczona i jest mi naprwde ciężko
to kazał w czwartek i powiedział że zbada szyjke i zdobi usg i jak nic się nie bedzie działa to nie bedziemy nic wywoływac tylko mamy czekac .... bo to mogłoby się cc zakończyc!!!!