soyyo
Fanka BB :)
Cześć mamusie,
i ja dziś byłam u gina, powiedział że jest wszystko ok, przytyłam 1,1 w 2 tygodnie
(aż niemożliwe). Tak mnie ponaciskał że jeszcze mnie boli podbrzusze
mam jeszcze na oku kobietkę gina i już chyba u niej zostanę bo do tego dzisiejszego już nie wrócę.
USG w przyszłym tygodniu - więc zobaczymy co tam moja dzidzia wyrabia
stresik jest ale zwolnienie dziś mi się skończyło więc jutro do pracy - nie będę tak często rozmyślać i się niepokoić.
Mam łykać Elevit - znacie te witaminki?
Co do mdłości to i u mnie występują najczęściej rano jak jetem głodna wiec staram się zbytnio nie oddalać od spożywki
Pozdrawiam
i ja dziś byłam u gina, powiedział że jest wszystko ok, przytyłam 1,1 w 2 tygodnie
USG w przyszłym tygodniu - więc zobaczymy co tam moja dzidzia wyrabia
Mam łykać Elevit - znacie te witaminki?
Co do mdłości to i u mnie występują najczęściej rano jak jetem głodna wiec staram się zbytnio nie oddalać od spożywki
Pozdrawiam
I to już tak któryś dzień z kolei. Nie wiem czy to wina hormonów, czy co. 

ja niestety nic o ruchach Maleństwa nie mogę powiedzieć, bo to dopiero moja pierwsza ciąża i nie mam doświadczenia, ale mogę powiedzieć, że jak byłam ostatnio u kumpeli, która za miesiąc rodzi i mała ją kopała to super to wyglądało:-) a powiedziała, że to nic z tym jak się to czuje
ja dziś czuję się dobrze i nawet jestem w stanie coś w pracy zrobić
aha ja mam nadzieję, że jak następnym razem pójdę na USG (6 marca mam wizytę) to już zobaczę Maluszka w pełnej okazałości, bo jak ostatnio byłam to było za wsześnie jeszcze
ale wtedy bedzie już 11 tydzień:-) u mnie niestety też od rana jakieś dziwne snieżyce się przypałętały, ale mam nadzieję, że to przejdzie