naftanalek
Fanka BB :)
Witam wszystkie wrześnióweczki, dzisiaj o 16.30 mam wizytę i dowiem się co z maleństwem i czy zamiast luteiny i duphastonu bedę mieć zastrzyki na te bóle bo na wymioty nic już nie pomaga. 3majcie kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej! Ja tak z ciekawosci tylko sie was zapytam bo zastanawiam sie czy tylko u mnie sa stale trudnosci jesli chodzi o badania. Chodzicie prywatnie czy panstwo do gienkologa?? I jesli panstwowo to przypuszczalnie ile musialyscie czekac na usg?? bo mnie to wszystko juz przewyzsza;< mam czekac miesiac na pierwsze usg, po tym jak po miesiacu raczyl mnie przyjac jakis lekarz eh.

a ja mam jutro gina i cala chodze( tez sie boje po tych skurczach co i jak...no i zobacze malucha znow w 12 tygodniu...mimo to mam nerwy i wogole ciezki dzien, badania okresowe do pracy, urzedy, potem wracam do pracy, rozmowa z szefowa bo sie odwleka, banki, i jak wyjde po 6 bede w domu o 19 a na 20 do lekarza...

Witam wszystkie wrześnióweczki, dzisiaj o 16.30 mam wizytę i dowiem się co z maleństwem i czy zamiast luteiny i duphastonu bedę mieć zastrzyki na te bóle bo na wymioty nic już nie pomaga. 3majcie kciuki

zrobil wielkie oczy i czy to czasem nie blizniaki bo myslal ze conajmniej 5 hihihi A ja dzis zwariowany dzien...O 14 dopiero dotarlam do pracy bo bylam na okresowych badaniach od 8 rano. Na 13.30 mialam dopiero lekarza szok, wiec w miedzyczasie oczywiscie pojechalam wyrejestrowac auto, zalatwilam szkole, bank, umowe kredytu, wrocilam z powrotem do kiniki do lekarza juz w sumie ledwo zywa bo zimno wieje i wszedzie jezdzilam tramwajami snieg zacinal makabra...Wchodze do tego lekarza a ten "ktory mc" z usmiechem ja ze 3 to taki szokzrobil wielkie oczy i czy to czasem nie blizniaki bo myslal ze conajmniej 5 hihihi
i ze oczywiscie morfologia poleciala na leb szyje ob wysokie....wszystko wytlumaczylam ciaza wiec sie udalo dostac do 2013 wiec jestem happy...wrocilam do pracy, zostane po godzinach, potem bank jeszcze, a o 20 do gina :-)