O
onka
Gość
Witaj, to dobrze, że wyszłaś obronną ręka z przeziębienia oby do wiosny i chyba wszelkiego typu grypy pójda w kąt.Witam po długiej przerwiespowodowanej powolnym wychodzeniem z okropnego przeziębienia i złym samopoczuciem ;-) Teraz to już chyba dobrze będzie i takich przerw nie będę już sobie robiła
Siedzę sobie dalej na zwolnieniu i tak do końca lutego. A później, jak będzie ok, to wracam do pracy, ale już się boję. Rozleniwiłam się bardzo
Brzuch mi podobno już widaćW poniedziałek byliśmy ze starszym u alergologa i babka pytała czy ma rodzeństwo, a ja na to, że w drodze ;-) A ona, że tak właśnie coś widzi
..................................
ninonka ja nic nie słyszałam, że przez pierwsze 3 miesiące trzeba ograniczyć przytulanki. Jak jest wszystko ok, to chyba nieZa ja miałam stresa właśnie później, w siódmym, ósmym miesiącu, bo mi się szyjka skracała. A najpewniej to jest tak, że u każdego jest troszkę inaczej ;-)
No właśnie ja też się dziwiłam, że 3 m-ce bez.... i też mi się wydaje że jak tam nic się nie dzieje to można.... Dzięki za odp ;-)
spowodowanej powolnym wychodzeniem z okropnego przeziębienia i złym samopoczuciem ;-) Teraz to już chyba dobrze będzie i takich przerw nie będę już sobie robiła
Siedzę sobie dalej na zwolnieniu i tak do końca lutego. A później, jak będzie ok, to wracam do pracy, ale już się boję. Rozleniwiłam się bardzo 
W poniedziałek byliśmy ze starszym u alergologa i babka pytała czy ma rodzeństwo, a ja na to, że w drodze ;-) A ona, że tak właśnie coś widzi 

Do 18 tygodnia ciąża może być usunięta bez przyczyny - na życzenie matki! Szooook!!!! I co jest najśmieszniejsze - nie ma ograniczeń wiekowych - tzn. każdy może tego dokonać - i rodzice nie zostają poinformowani jeśli niepełnoletnie dziewczęta sobie tego nie życzą. Ale są to informacje jeszcze nie potwierdzone - mam nadzieję, że jutro dowiem się wszystkiego. A w razie czego do Polski nie jest tak daleko ;-) Jeśli chodzi o samopoczucie - bez zmian - żadnych mdłości i ciągła niechęć do mięska :-) Brzusio już coraz większe i przy okazji wolnego dnia jutro - zamierzam poszukać nieco większych rozmiarów spodni :-) Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamusie i ich maleństwa! Pozdrawiam cieplutko i życzę przede wszystkim DUŻO zdrówka!
a co do tego co napisała Wiolawb to jakaś masakra, żeby nie móc wiedzieć jakiej płci Maluszek się urodzi
choć dla nas jest najważniejsze, żeby Kruszynka zdrowa była, a jakiej płci to już nie od nas zależy, ale zawsze zostaje chociaż wybór czy chce się znać płeć czy nie
niedługo to już wszystkie prawa pozabierają kobietom w ciąży, bo przecież to nie jest choroba
ale te wszystkie prawa i ustawy to chyba wymyślają albo faceci, albo babki, które nigdy nie były w ciąży i zupełnie nie wiedzą jak to jest
ehhh troszkę się poirytowałam, ale to nic