Michasia84
Fanka BB :)
inka ja mam L4 od wizyty do wizyty.. jutro mi się konczy i sama jestem ciekawa co dalej..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i muszę powiedzieć,że jest to jedna z naprawdę niewielu prac domowych,które lubię (a zazwyczaj kobiety tak nie lubią prasować...). Z tym,że jak nigdy problemów z tym nie miałam,tak dzisiaj okropnie mnie zaczęły nogi boleć i brzuch ciągnąć...Uznałam,że to po prostu uroki końcówki ciąży i wzięłam sobie krzesełko,a deskę odpowiednio podwyższyłam.:-):-)
Gdziekolwiek,byle nie tam.
Fajnie może będę rodzić bez bólu:-)!
Hahahaha.....
SKANDALZastanawiam się jakie środki przeciwbólowe dają w szpitalu po porodzie skoro się karmi piersią?
Coraz mniej nas - wątek powoli umiera...:-( a z dzidziusiami brakuje czasu na pisanie

Orientujecie się może jak to jest, kiedy jest się na L4 a w między czasie się urodzi????
Ja mam wypisane L4 do 25.09 .( na ten dzień mam termin). Jeśli bym np, jutro urodziła to automatycznie kończy sie L4 a zaczyna macierzyński????
I jak jest w przypadku, kiedy kończy mi sie L4 właśnie tego 25ego a ja nadal nie urodziłam....???

choc jak sięgam w stecz, do pierwszej ciąży, gdzie aktywna zawodowo byłam do 8 miesiąca i potem tez nie leżałam a Kacper i tak był 7 dni po terminie to kto wie,czy czasem nie będzie powtórki z rozrywki.................. 

tylko nocki coraz bardziej męczące.... 
jak odległy wydawał się wtedy wrzesień
I wiele z nas się wykruszyło po pierwszych 3 miesiącach, chyba co 4 przestała pisać - wielu nie udało się donosić ciąży :-( A teraz lada dzień wątek przestanie istnieć, zostanie przeniesiony i inne wrześnióweczki te z 2010 się zaczną pojawiać....