reklama

Wrzesień 2009

reklama
szczerze, to mi się jakoś nie chce wierzyć, że można takie dziecko nosić. 8,7 kg rany... weź tu chodź z takim w ciąży. Moja ważyła 4 kg i czułam się jak słoń a co tu powiedzieć przy takiej wadze.....

Cześć dziewczyny, ja regularnie codziennie czytam sobie wasze posty, sama nie piszę bo niby co że jestem przerażona tym co mnie czeka? W domu wszyscy tłumaczą mi że nie mam co przeżywać że wszystko o.k będzie i ze sama sobie problem stwarzam, ale naprawdę czy tylko ja mam takie lęki przed porodem, dodam że w moim szpitalu nie ma mowy o znieczuleniu i rodzić będę SN. Termin z usg na, 25.09, 23.09.OM na 27.09. Może podziela któraś mój los????

witam kobitki
ja nawet czasu niemam zeby od czasu do czasu cos nasmarowac:sorry:
dziś po północy nasz mały kończy dwa tygodnie:tak: i nawet nie sądziłam że bedzie tak ciężko:eek: wczoraj bylismy na spacerku i mały tak smacznie spał prawie cały dzień ale za to w nocy włączyło mu się czuwanie:sorry: i ledwo żyję:rofl2:
Mam nadzieje ze z dnia na dzień bedzie tylko lepiej:tak:
Pozdrawiam

witam i ja :-)
Urodziłam synka 15 września, ważył 4200, długość 62. Po cc bardzo szybko doszłam do siebie, dziś mija tydzień jak jesteśmy w domku, a ja biegam, robię wszystko co przed ciążą, nic mnie nie boli także jest ekstra :) mały aniołek, je cyca,a noce przesypia prawie całe budzi się raz lub dwa na karmienie :tak: mogłabym na tego swego synusia patrzeć godzinami !! :-D

ania każda z nas się boi porodu bo co tu ukrywać- to nic przyjemnego ale uwierz mi ze dzidziuś wynagradza cały ból i jeszcze na porodówce się o nim zapomina to jest niesamowite uczucie moc urodzić dziecko, wydać je na świat....
U mnie w szpitalu tez nie ma mowy o zoo:cool:
hahaha pamiętam ze przed pierwszym porodem spytałam czy jest taka możliwość ( bo podobnie jak ty teraz bardzo sie bałam) i poem polozne pokazywaly sobie mnie palcami i mówiły- ooo to ta co o znieczulenie w kręgosłup pytała.....żenada....
no ale cóż urodziłam SN i teraz tez mam nadzieje nie będzie komplikacji...a ten ból na prawdę da się wytrzymać!!!!!!!!!!!! będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elunia ale u Ciebie wszystko w różowych kolorkach ja tez tak chce!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

reklama
Enka- mnie mdlilo jaies 2 tyg temu i jakos nic ;(
Teraz szczerze mowiac to kazdy madry jest- ja sie czuje wysmienicie i co?slysze jak wszyscy teraz mowia:o to oznaka ze niebawem urodze!!! wow?
no jak mam termin za 3 dni to nie dziwne....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry